pondělí 11. června 2018

Korfu dovolená

Vaše dovolená Objevte s námi krásu řeckých ostrovů KORFU a LEFKADA! DOvolená v hotelu Acharavi Beach nacházející se v oblíbeném letovisku Acharavi na severním pobřeží ostrova přímo u pěkné písčito-oblázkové. Dovolená Řecko Korfu se vám zalíbí. Dle mnohých je to vůbec nejkrásnější ostrov na celém světě.


Mnoho turistů označuje Korfu za nejkrásnější ostrov v Řecku a dokonce i na celém světě. Na kvalitních greenech 18ti jamkového hřiště Ermones na Korfu si přijde na své profesionál i golfový začátečník.

Vybrané hotely pořádají pro své klienty pravidelné cyklistické. Korfu je jedním z nejkrásnějších a nejzelenějších ostrovů Řecka a právem je nazýván „smaragdový“. Podle něj byla Kerkyra poslední Odysseovou zastávkou při jeho putování na rodný ostrov Ithaka.


A věřte, že nejkrásnější řecké pláže, řazené dokonce mezi nejmalebnější v Evropě, jsou právě na Korfu. Homér ostrov popisuje jako rajskou. V jeho jižní části se například krajina svažuje mírně z kopce a vytváří jedinečné, dlouhé pláže a zátoky.


Ostrov Korfu , nazývaný též zelenou perlou Jonského moře, leží jen kousek od západního pobřeží Řecka. Hlavní důvo proč je Korfu vyhledávanou letní destinací, jsou místní pláže.

Korfu totiž nabízí na 2km pobřeží a naleznete tu všechno od malých oblázkových zátok přes dramatické útesy až po široké pláže se zlatým pískem. Místní pláže jsou navíc považovány za nejčistší v celé Evropě. Letecky na dovolenou na Korfu jsou oblíbené blízkou vzdáleností ostrova, takže na cestě na dovolenou nestrávíte mnoho času.


Ostrov Korfu vás nadchne svou bujnou vegetací, ale i mnohými možnostmi pro trávení pasivní i aktivní dovolené. Hotely na Korfu jsou spíše menší, dobře vybavené, poskytující kvalitní hotelové služby, kde prožijete svou dovolenou v poklidné a příjemné atmosféře. Snad nejkrásnějšími městečky ostrova Korfu jsou Agios Stefanos a Kassiopi. Svoz směsného komunálního odpadu tu evidentně nefunguje. I to je neodmyslitelná tvář Korfu , která je typická i pro řadu dalších regionů v Řecku.


Ačkoliv tu sice není žádná pláž s tak úchvatnou scenérií jako je Navagio beach na Zakynthosu, vězte, že i Korfu nabízí perfektní místa ke koupání. Patří do souostroví Jónských ostrovů, stejně jako ostrovy Lefkada, Kelafonie, Paxi a Zakynthos. Oblíbené Korfu nabízí pro každého něco.


A tak zde můžete očekávat stovky druhů květin i exotickou faunu. Ale zase na druhou stranu, kdybychom v Čr měli moře, asi taky žijeme tak nějak víc bez stresu. Korfu je určitě dostatečně velké na týdenní nebo i čtrnáctidenní dovolenou.


Kdo by se nudil, může jet někam lodí, ale lodě jsou docela drahé. Letiště Korfu je přibližně ve středu ostrova poblíž hlavního města, které se jmenuje také Korfu nebo také Kerkýra. Let z Prahy trvá hodinu a 50.

Vyberte si z aktuálních zájezdů. Aktuálně nabízená dovolená se slevou za včasnou rezervaci či nejrůznější předsezónní akce na Korfu jsou prezentovány v sekci ostrov Korfu first minute. Do Řecka na Korfu se nejčastěji cestuje s cestovní kanceláří.


Pro mnoho turistů to je nejjednodušší možnost, jak se dostat k moři. Z Prahy vás letadlo dopraví přímo na Korfu za dvanáct tisíc korun. Letiště na Korfu je známé svou krátkou dráhou, kde je po každém přistání pilot odměněn velkým potleskem. Velká letadla si na dráhu nalétávají i několikrát.


Last minute zájezdy za nejlepší ceny. K vybraným zájezdům parkování u letiště ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky