čtvrtek 28. června 2018

Honda motoservis

Mezi velice vyhledávané patří také motoservis MCH. Honda patří mezi světovou motocyklovou elitu a zaslouží si maximální pozornost. Náš motoservis MCH nabízí zákazníkům technické zázemí na nejvyšší úrovni. Dokážeme přezout a vyvážit jakoukoli pneumatiku všech značek motocyklů. Jsme připraveni se našim.


Honda Opravujeme a servisujeme všechny typy motocyklů, skůtrů a čtyřkolek značky Honda.

Objednete se online nebo nám zavolejte. V případě náhle poruchy zajistíme také odtah. Víme, že pro většinu jezdců představují motocykly způsob života.


Na tomto místě najdete naši nabídku motocyklů Honda a veškeré informace o našich produktech, které potřebujete. Co pro vás můžeme udělat Postaráme se o záruční i pozáruční servis vašeho motocyklu Honda. Provádíme pozáruční servis motocyklů ostatních značek. Poskytneme a namontujeme vám originální Honda náhradní díly a příslušenství.


Renemoto - motoservis , motoshop, náhradní díly pro motocykly.

Autorizovaný dealer Vítejte na našich stránkách WWW. RHM Motocykly - prodej a servis motocyklů značek Yamaha, Honda , Ducati a dalších. Nečekejte na jaro, nebo až bude před dovolenou a svěřte motocykl do dobrých rukou našeho servisu již dnes.


Vážení příznivci motocyklů Honda ! Rok se s rokem sešel a my Vás opět srdečně zveme na každoroční výstavu Motosalon, která se tento rok koná v Brně. Moravamotors prodejce motocyklů a skútrů Honda. Dobré jméno a prodejní úspěchy jsme si vydobyli hlavně z důvodu specializace, jak servisu, tak prodeje, motocyklů a čtyřkolek.


Politický duel,aký tu ešte nebol. Poriadne ostrá výmena názorov. Tento e-shop je výsledek dlouholeté práce. Snažit se najít v tomto odvětví nejlepší cestu mezi záplavou dílů, doplňků z Číny a mezi kvalitními výrobky všech známých značek,které jsme měli možnost sami odzkoušet. Zajišťujeme servis mopedů, skútrů, motocyklů a čtyřkolek všech značek.


Jen u nás získáte kompletní péči. Naši zkušení technici absolvují odbornou přípravu u uznávaných školitelů. Ačkoli motocykly Honda vyžadují pouze minimální údržbu, v případě, že váš motocykl bude takovou údržbu potřebovat, dostane se mu té nejlepší péče. Tvůj motoservis Již let poskytujeme profesionální servis a opravy všech druhů motocyklů a skútrů, ať už to jsou moderní stroje celosvětové produkce, nebo historické veterány.


Orientujeme se převážně na motorky italských značek, jako jsou například Aprilia, Moto Guzzi, Cagiva, skútry Piaggo nebo Vespa.

Smo pooblaščeni serviser za znamke Honda , Kawasaki, Piaggio,Aprilia, Gilera, Vespa, Tomos. Strokovno servisiramo tudi druge znamke. Nudimo popravila poškodovanih motorjev, dobava in menjava gum in vsa ostala popravila.


V ponudbi imamo tudi originalne rezervne dele. Kamarád si taky kupoval Intrudera v Liberci u Lindnera,vše bylo v pohodě,protože moto bylo za hotové peníze a nebylo to málo,navymýšlel si doplňky,hadry,helmy,prostě vše okolo, ale servis pak stál za prd a jednání taky. Honda Valkyrie F6C, náhradní díly, doplňky, výroba, leštění, hliníkové díly a doplňky, výfuky.


Servis a opravna motocyklů a skůtrů z Ostravy a okolí. Poskytujeme veškeré služby, servis motocyklů a čtyřkolek všech značek a všech kategorií. Náhradní díly dodáváme na sportovní, cestovní silniční motocykly, pro motokros a enduro moto, ATV a čtyřkolky všech významných světových značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky