středa 6. června 2018

Závěsný organizér na nářadí

Už žádné rozházené nářadí , vše budete mít. Povalují se vám v garáži nebo dílně šroubky a ruční nářadí bez ladu a skladu? TOYA Box skladovací P- 2x 1x 1. Dejte své dílně řád a pořiďte si závěsné organizéry. Organizéry lze jednoduše upevnit na zeď a každý nástroj i matice budou mít své místi. Vše potřebné budete mít na dosah ruky.


Zásobník ideální na třídění a ukládání drobného nářadí a materiálu, jako jsou například hřebíky. Ideálně se hodí pro uskladnění nejen nářadí či přípravků, ale i spojovacího materiálu a dalších potřeb. Sami si tak nakonfigurujete, jak bude celý.


Extol Craft Pás na nářad. Dílenské boxy a organizéry, skříňky na nářadí či závěsné stěny jsou nezbytné pro udržení pořádku v autoservisu nebo dílně. Kvalitní závěsný panel na nářadí vhodný k uspořádání věcí v každé dílně i garáže.


Pro přehledné uspořádání oblečení, bot a doplňků. Oboustranně použitelný. Slouží k uložení montážního materiálu do regálů s plastovými boxy, organizérů na šroubky, nebo nářadí a pracovních pomůcek. Vyberte si organizér z AHProfi.


Organizér na šperky přihrádek na doplňky, šperky nebo brýle. Sada obsahuje panely závěsného organizéru na šroubky a spojový materiál. Závěsný organizér přihrádek na oděv.


Závěsný organizér na nářadí

Každý šroubek a nářadí by v dílně měly mít své místo, proto jsou organizéry a zásobníky na drobné díly potřeba. Nástěnná police s přihrádkami Vám zajistí pořádek a přehled při práci v dílně. Organizéry jsou většinou velmi přehledné a skladné kufříky, které mají spoustu zásobníků na drobné díly. KIS, je velký pomocník do každé dílny. V kombinaci s regálovými systémy vám organizéry a zásobníky na drobné díly ušetří.


Již žádné válení nářadí po pracovním stole. Praktický organizér na nářadí se stohovatelných schránkami vám umožní jednoduše uspořádat drobné díly jako závity, hřebíky, matice etc. Je vybaven variabilně umístitelnými úchyty, držáky a kastlíky. Umístíte zde opravdu mnoho nářadí. Technické parametry: materiál: plast.


Závěsný organizér na nářadí

Plastový organizér na nářadí závěsný MULTICASECARGO 400x200x39 zásuvek PROSPERPLAST. Univerzální závěsný organizér. Náš praktický závěsný garážový organizér na nářadí představuje dokonalý způsob, jak si přehledně uspořádat veškeré nářadí , příslušenství a součástky (jako jsou šrouby, podložky, matice, svorníky, hřebíky, svorky a spousty dalších), a přitom je mít neustále po ruce.


S ohledem na velké množství objednávek,e-mailových dotazů a telefonátů, může docházet menšímu prodlení v doručení objednávek, stejně tak ke zpoždění reakcí na Vaše dotazy. Na stavbě oceníte modulové organizéry, které lze skládat a označovat štítky, takže máte vždy ve všem přehled. Ideální je do dílen, garáží, na chatu pro uložení nářadí a pomůcek pro kutily.


Závěsný organizér na nářadí

Lze do nich umístit, jak nářadí , tak všechny šroubky a matice, které se vám doteď povalovaly na zemi i na stole.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky