pondělí 25. června 2018

Měřič spotřeby elektrické energie fk1499

Měřič disponuje velkým, dobře čitelným displejem LCD s velkými číslicemi, příjemným designem, snadným použitím a intuitivním nastavováním. Pomocí tohoto velmi užitečného a přitom snadno obsluhovatelného přístroje zjistíte nejen spotřebu elektrických zařízení ve vaší domácnosti. Navíc vám umožní odečít.


Měřiče spotřeby nám pomáhají zjistit okamžitou a průměrnou spotřebu elektrické energie našeho zařízení. Tento návod Vás seznámí s uvedeným výrobkem, jeho funkcemi a správnou obsluhou. Měřič vybaven inteligentním bargrafem, na kterém se zobrazuje odběr za uplynulých dní (týdenní spotřeba). Měřič spotřeby elektrické energie Geti GPM01.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažen í. Buďte s námi v kontaktu. Spotřebiče Malé spotřebiče Zásuvky, časovače, měřiče Měřiče. DT-umožňuje přehledný.


Digitální měřič spotřeby elektrické energie. Měřicí přístroje a zkoušečky Měřiče spotřeby. Běžná cena 4Kč 4Kč 3Kč bez DPH 4Kč 3Kč bez. VEŠKERÝ VELKOOBCHODNÍ PRODEJ POKRAČUJE VE VŠECH NAŠICH POBOČKÁCH V CELÉ NAŠÍ SÍTI BEZ VÝRAZNÉHO OMEZENÍ.


Jsme připraveni vám poskytnout veškeré služby a zajistit vám plynulé zásobování našimi výrobky, tak jak jste byli zvyklí. V, LCD displej - měření spotřeby - zobrazení ? Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Skladem ihned k odběru. Odhad předpokládaných výdajů pro d. Spotřebu je možné měřit u přístrojů do příkonu 5W, a to s přesností. Kup teď 2Kč s dopravou 3Kč.


Chauvin Arnoux PEL1záznamník a měřič kvality elektrické sítě. Měření spotřeby elektrické energie a kontrola elektroměru, měření č. Wattmetr ( měřič spotřeby energie ) slouží k měření elektrické energie v reálném čase a umožňuje přehledným způsobem zjišťovat, měřit a sledovat spotřebu elektrické energie elektrických spotřebičů. Kvalitní a dobře ohebné měřící kabel. Meranie spotreby energie.


Kontrolujte spotrebu energie a odhaľte spotrebiče s veľkým odberom. Možnost nastavení funkce „Přetížení“ – měřič dokáže akusticky indikovat překročení nastavené hodnoty odběru proudu I (max) či příkonu P(max). Mějte spotřebu elektrické energie neustále pod kontrolou. Snadno tak můžete bezprostředně zjistit, kolik vás provoz elektrických spotřebičů skutečně stojí.


Abychom se vyhnuli nepříjemnému překvapení v podobě neočekávaného účtu zejména v souvislosti s poměrně dramatickým růstem cen energií, je dobré mít kdykoli průběžný přehled o aktuální spotřebě elektrické energie (popřípadě plynu či vody) a stejně tak o krátkodobé a dlouhodobé historii spotřeby energií a to včetně možnosti srovnání a trendů. Elektroměr zásuvkový měřič spotřeby sGeti GPM- digitální wattmetr do zásuvky zálohování umožňuje měřit okamžitý příkon a dlouhodobou spotřebu, respektive náklady na provoz a kalkulovat emise CO2. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Solight DTdigitální měřič spotřeby el. SVÍTIDLA Bodovky LED panely LED bodovky Bodovky do sádrokartonu pevné Bodovky do podhledu výklopné Bodovky do koupelny Skleněné bodovky Patice.


Velký displej (- 2cm) umožňuje přehledné zobrazení měřených hodnot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky