středa 27. června 2018

Vitoligno 150s

Tipps vom Winter - Richtig mit Scheitholz heizen - Duration: 2:29. Der Vitoligno 150-S arbeitet modulierend und passt sich stufenlos an den momentanen Wärmebedarf an. Die Verbrennungsregelung mit Lambdasonde und Abgastemperatursensor erfasst den Sauerstoffgehalt und die Temperatur der Abgase.


Vitoligno 150s

Sie sorgt für niedrige Emissionen und einen hohen Wirkungsgrad von bis zu 9Prozent. So verwandelt der Vitoligno. Vitoligno 150-S je kompkatný a cenovo atraktívny splyňovací kotol na kusové drevo Vitoligno 150-S je vhodný na monovalentnú ako aj bivalentnú prevádzku (ako ďalší zdroj tepla k plynovým kotlom). Lesno uplinjevalni kotel Vitoligno 150-S je cenovno privlačen kotel za kurjenje s poleni.


Primeren je tako za monovalentno kot tudi bivalentno obratovanje v enostanovanjskih in večstanovanjskih hišah. Odločitev za nakup kotla Vitoligno 150-S je gospodarna in okolju prijazna saj nudi neodvisnost od plina in olja ter zaradi svoje varčne. Vitoligno 150-S – kompakten in cenovno privlačen lesno uplinjevalni kotel na polena za monovaletno ali bivalentno delovanje. Vitoligno 150-S - staňte se nazávislí na dodávkách plynu a ušetřete díky malé spotřebě energie Kompaktní zplyňovací kotel na kusové dřevo za zajímavou cenu, který je vhodný jak pro monovalentní, tak bivalentní provoz (jako další zdroj tepla k plynovému kotli).


Vitoligno 150s

Vitoligno 150-S este un cazan pe lemn cu gazeificare, compact și la un preț atractiv, adecvat atât pentru o funcționare în regim monovalent cât și în regim bivalent (în completarea unei instalații termice pe gaz sau combustibil lichid). Welcome to Viessmann UK! Er eignet sich für den bivalenten (zusammen mit einem vorhandenen Heizsystem) aber auch monovalenten (alleiniger Wärmeerzeuger) Betrieb in Ein- und Mehrfamilienhäusern. Comanda acum Centrala termica pe lemne Viessmann Vitoligno 150-S kw online pe eMarketOn.


Vitoligno 150-S Velik nalagalni prostor omogoča dolge presledke med dolaganjem goriva in čas gorenja do ur. Kotel Vitoligno 150-S se lahko napolni s poleni do dolžine cm. Odsesavanje tlilnih plinov skrbi, da dolaganje polen poteka brez dima. Ogrevalne površine je možno s pomočjo ročice udobno očistiti. Zaradi uplinjevalne tehnike.


Zcela nový zplyňovací kotel Vitoligno 150-S na kusové dřevo, který je určeně pro využití v rodinných a bytových domech. Nový plynový kondenzační kotel Vitodens 100-W s novým dotykovým podsvíceným displejem se snadno čitelným textem. Cenově atraktivní, monovalentní tak také pro bivalentní provoz.


Specialista na štípané dřevo, polena do délky m. Automatické plnění, zapalování i čištění. Komfortní vytápění: Vitoligno 150-S. Velký plnící prostor umožňuje dlouhé intervaly dokládání paliva a dobu hoření až hodiny. Vitoligno 150-S je kompakten, cenovno privlačen uplinjevalni kotel na lesna polena, ki je primeren tako za monovalentno, kot tudi bivalentno obratovanje (dopolnitev ogrevalnega sistema na olje ali plin).


Z zakurilno loputo se postopek zakurjenja pospeši in v manj kot treh minutah se polena vžgejo in gorijo. Cazan cu gazeificare lemne Viessmann Vitoligno 150-S. Pomocí rozhořívací klapky se urychluje proces zátopu, proto se kusové dřevo rozhoří již do tří minut.


Vitoligno 100-S Rastoča zavest varstva okolja vodi k vedno večjemu povpraševanju po uporabi obnov. Odsávání kouře ze zplyňování skrze. Splyňovací kotol na kusové drevo Vitoligno 150-S kW pre s plochou m tepelnou stratou kW. Přesvědčí vysokou účinností a rozmanitými možnostmi využití v monovalentním a bivalentním provozu. V neposlední řadě zaujme velmi efektivním a čistým spalováním, jednoduchou.


Vitoligno 150s

Popis produktu Viessmann Zplyňovací kotel na kusové dřevo Vitoligno 150-S. Cazan lemne din otel cu gazeificare din gama Vitoligno 150-S (V15A) kW pentru bucati de lemn de cm. Vitoligno 150-S je kompaktní a cenově obzvlášť atraktivní zplyňovací kotel na kusové dřevo, který je vhodný jak pro monovalentní tak také pro bivalentní provoz (jako další zdroj tepla k olejovým a plynovým kotlům).


Randament ridicat prin temperatura scazuta de gaze arse.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky