čtvrtek 1. srpna 2019

Odsávačka oleje mountfield

Ruční odsávačka oleje se skládá z tělesa odsávačky s pístem, ohebné hadičky a trubicového nástavce. Nástavec se nasadí do ohebné hadičky a odsávačka je připravena k použití. Stačí mírně naklonit motor k otvoru, kde odsávačku použijete, a vysát veškerý olej z motoru. Díky objemné záchytné nádobě je tato odsávačka určena pro snadné a rychlé odsátí oleje nebo paliva především ze zahradních traktorů. Lze ji samozřejmě použít i odsátí oleje ze sekaček na trávu, sněhových fréz, nebo také z motocyklů, kompresorů a dalších strojů s motory obsahujícími provozní kapaliny.


Oleje a mazivá do kosačiek, traktorov a pre záhradnú techniku. Ručná odsávačka oleja je určená pre uľahčenie výmeny oleja v motoroch, ktoré majú obtiažne prístupné vypúšťacie otvory, alebo tam, kde by obvyklým vypúšťaním oleja mohlo dochádzať k znečisteniu stroja. Spravidla sú oleje do záhradných traktorov určené na letnú prevádzku, sú teda ideálne na mazanie motorov záhradnej techniky v období od jari do jesene. Každý olej do záhradného traktora zo sortimentu Mountfield vďaka svojim prísadám bezpečne spĺňa predpisy na kvalitu motorových olejov.


Vďaka objemnej záchytnej nádobe je táto odsávačka určená na jednoduché a rýchle odsatie oleja alebo paliva predovšetkým zo záhradných traktorov. Zpravidla jsou oleje do zahradních traktorů určeny pro letní provoz, jsou tedy ideální pro mazání motorů zahradní techniky v období od jara do podzimu. Každý olej do zahradního traktoru ze sortimentu Mountfield díky svým přísadám bezpečně splňuje předpisy na kvalitu motorových olejů. Plasty si nejsem moc jistý (zdají se křehčí). Nešikovné odblokování převodovky při potřebě posunu bez nastartování.


Vylévání oleje z motoru hadičkou pod krytem (do nějaké vaničky - použil jsem uřízlý malý kanistřík na vodu do střikovačů), hadička je krátká a pracovní prostor stísněný. Při výběru oleje se vyplatí dodržovat specifikaci výrobce. Běžné motory sekaček, které se používají pouze při relativně vysokých teplotách (nikoli v mrazu), nepotřebují nijak extrémně kvalitní oleje. Navíc jde o vzduchem chlazené motory, které zpravidla pracují při vyšších teplotách než motory chlazené vodou. V našej ponuke nájdete pre akúkoľvek záhradnú techniku, štvortaktné aj dvojtaktné motory alebo špeciálne oleje na mazanie reťazí píl.


Zapomeňte na udržování použitého oleje v kostkách nebo v sudech - nyní díky perfektně uzavřené nádobě s tímto plátcem už nemusíte mít strach o vylit oleji v dílně! Odsávačky a vypouštěčky oleje , Profigaraz. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Stříkačka nebo odsávačka na olej je vhodná k odsátí oleje z motoru sekačky.


Pro snadnou údržbu vaší benzinové sekačky. Ruční plnička a odsávačka oleje (až do SAE 90), lehkého topného oleje , petroleje, nafty apod. Je vhodná na použitie v die.


Pri takých parametroch,ked odhliadnem od nepoužitelnej hadičky-na hranie drahé na robotu slabé. Vypouštěcí jednotka na olej se sklopnou vanou Určeno pro motocykly a osobní vozidla Možné vypouštět olej se zdviženou sběrnou vanou (vozidlo na zvedáku) nebo. Prohlédněte si aktuální katalogy a perfektni stroj přesné podle svých potřeb ale jesté samo o sobe nestati.


Pístová odsávačka pro odčerpávání motorového oleje z motoru sekaček a jiných benzínových strojů. L špricka na olej 5l , odsávačka oleje ze sekačky odsávačka oleje z motoru převodovky. Doporučená cena: 12- s DPH. Sada na výměnu oleje for_q a další Zahradní nářadí výhodně v Eshopu HORNBACH. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pneumatické odsávačky na upotřebený olej určené pro montáž na zeď dodáváme s typy podtlakových son až 10m hadicí a pístovým čerpadlem vhodným k čerpání vyjetého oleje o nízké viskozitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky