středa 1. dubna 2020

Raut gramáž na osobu

Chystáte se pořádat raut ? Nejprve si ujasněte, kolik hostů chcete pozvat. Počítejte minimálně se 1až 2gramy masa na porci, a na osobu se 1gramy zeleniny, třemi kusy pečiva, padesáti dekagramy sýrů a salámů a jedním moučníkem. Oficiálně se počítá s konzumací jídla na jednu osobu. Učebnicově se většinou vychází z těchto propočtů.


Raut pro osob cena, složení, gramáž.

Množství jídla na svatební raut. Kolik kg jídla na raut počítáte na osobu? Cena rautu na osobu svépomocí - Na svatební. Akce je krátká a odehrává se vestoje. Program je odlehčený – slavnostní zahájení, přípitek, zakončení.


Hodí se například k prezentaci nového produktu. Pohoštění formou švédských stolů, využívají se menší stolky. Jednohubky, kanapky, chlebíčky atd.


Skromnější odhad má Lucie Holá: „ Na hezký raut v lepším svatebním místě vám bude stačit průměrně šest set, osm set korun pro jednu osobu.

Výhodou rautu, na rozdíl od konečné ceny za nápoje, je skutečnost, že přesně předem víte, kolik za něj zaplatíte. Nevýhodou je, že není možné doobjednat jídlo na místě. Na hlavní jídlo musíme počítat si 1g suché rýže. Jako příloha nám bude stačit až g. Pokud jsu hlavní složkou jídla, počítejme 2až 3g na osobu.


Na přílohu nám bude stačit 1g na hlavu. Jestliže je chceme servírovat jen jako přílohu k masu, vystačíme s až gramy. Teplý raut se standardně skládá z pečených vepřových žeber Spareribs a drůbežích smažených řízečků. Skladbu rautu a množství některé ze složek rautu lze na přání zákazníka po dohodě změnit (většinou kvůli převaze některého pohlaví osob ve skupině). Ceník večerního svatebního rautu na zámku Chateau St.


Havel Praha uveden na osobu s DPH. Po bližší specifikaci a osobní schůzce Vám sestavíme raut dle Vašich požadavků a přání. Doporučujeme také svatební menu a odpolední grilování. Cena za rautové občerstvení (Občerstvení pro jednu osobu , Welkome drink, raut ,gril, sweet bar, nealko, kompletní servis:obě večeře, sweet bar, gril ) celkem na osobu 75-Kč. Minimální počet osob osob max 3osob 1km 1-Kč pohonné hmoty.


Gramáž masa je kalkulována 3g na osobu. Minidezerty, čerstvé ovoce, pečivo, dochucovací prostředky. Dobrý den, chci se zeptat, kolik tak může vyjít svépomocí připravovaný raut na osobu ?

Cenový údaj je sice už roky starý, ale takhle levně se to nedá spáchat snad ani svépomocně, ne? Cena na osobu za pohoštění, nápoje a služby = 5Kč včetně DPH. Kúpeľný poplatok: Sk na osobu a deň sa platí v hotovosti pri prí-chode, dôchodcovia nad rokov majú zľavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky