pondělí 1. července 2019

Byt 3+1 brno

Byt 3+1 brno

Vyberte si novou nemovitost na sreality. Byty , domy, kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji. Realitní i soukromá inzerce. Koupelna, šatna a WC jsou odděleny. Z lodžie je krásný výhled do.


Bořetická, Brno , po kompletní - velmi zdařilé rekonstrukci. Byt v revitalizovaném byt. MŠ a ZŠ v klidném prostředí je ideální pro rodinné bydlení, příp.


Brno -Žebětín na ulici Kohoutovická. Neztrácejte čas s prohledáváním tisícovek bytů, my to už udělali za Vás. Jednotlivé byty se liší velikostí i. Byty k pronájmu v oblasti Brno bez realitky či realitní kanceláře. Prohlédněte si byty na prodej v lokalitě Brno na REALCITY. Vlastní byt je sen každého studenta v dnešní době.


Dům, jehož je byt součástí, prošel nákladnou a velmi citlivou kompletní rekonstrukcí a stojí v klidné ulici obklopené zelení. Byty na prodej v obci Brno bez realitky či realitní kanceláře. K bytu přísluší balkón s příjemným výhledem a sklep. Kuchyňská linka disponuje lednicí, myčkou.


Jedná se o byt v panelovém domě s výtahem, k bytu náleží sklep m2. Ze všech oken bytu je nádherný výhled na celé Brno. Dům se nachází v příjemném prostředí plném zeleně, s výbornou dostupností do centra. Vyhledávání nemovitostí v Brně. Hledáte byty ve vašem okolí?


Byt 3+1 brno

Z prostorné chodby (m2), která je vybavena. Sháníte-li byt na Moravě, začněte byty k prodeji v Brně, druhém největším městě České republiky a největším městem Moravy. Metropole s téměř 4tisíci obyvatel, devíti národními kulturními památkami a světově známou Vilou Tugendhat, jež právem patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO, leží na soutoku řek Svratky a Svitavy, pouhých km. G Exkluzivně Pronajato.


Bednaříkova, možno přikoupit garáž. Zajistíme rychlou realizaci realitní zakázky, vyhotovíme potřebné právní dokumenty k převodu bytu. Vstup je prostournou chodbou, pokoje jsou neprůchozí a jsou velmi jsou slunné. Z obývacího pokoje je vstup na balkon, kde je nová dlažba.


Byt 3+1 brno

Vackova v Brně Králově Poli. Dům je ve velmi dobrém stavu, nově vymalováno. Pak jste na správném místě. Na dobré pověsti nám záleží.


Výměry: celkem byt m 3. Karviné, Ráji, ulice Božkova. Prodej bez realitní kanceláře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky