úterý 2. července 2019

Prodej vycepniho zarizeni

Výčepní zařízení Výčepní zařízení se stává moderním trendem této doby. Skoro každý čech má rád náš národní chmelový mok, ale jak na to, aby bylo pivo správně vychlazené? Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání.


V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Nabízíme vám profesionální výčepní zařízení značky LINDR pro restaurace, občerstvení , vinotéky a také jednodušší kompaktní přístroje vhodné do domácnosti na zahradní party a různé další oslavy. Akční slevy, doprava zdarma. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Nabízíme kompletní výčepní techniku a výčepní zařízení pro správné čepování a údržbu domácího nebo profesionálního výčepu.


Při jeho výrobě provádíme systémovou úsporu energií.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Co je výčepní zařízení. Pokud si chcete dopřát točené pivo v pohodlí domova, budete potřebovat sud oblíbeného piva.


A abyste nemuseli pít pivo rovnou ze sudu, bude se vám hodit výčepní zařízení Jedná se o výčep s chlazením, který „vyžene” pivko ze sudu až do vaší sklenice a přitom ho bude neustále udržovat v optimální teplotě. Elektro - Vycepni zarizeni bazar. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Pivní chlazení PYGMY sestava se všemi narážeči je určena k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a menších zahradních party. Uzasna masina pro kazdou prilezitost, jak uz domaci oslavu, bary, podniky, restaurace a hospody. Navic ma v sobe vlastni kompresor, takze pouze.


Sestava pivního chlazení PYGMY s narážečem bajonet je určena k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a menších zahradních party. Madlo vhodné k transportu je zasouvací, veškeré ovládací prvky se ukrývají v zadní části, celistvé boky neruší mřížované průduchy a nové madlo kohoutu skvěle sedí do moderního konceptu. Nájemce musí být osoba starší let.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Zapůjčení a pronájeNaše firma nabízí zapůjčení výčepních zařízení. Tyto výčepní zařízení jsou určeny pro menší akce typu oslava narozenin,grilování atd. Stroje - Pronajem vycepniho bazar. Vítejte na stránkách společnosti Maro servis.


Od samého počátku úzce spolupracujeme s Plzeňským pivovarem, pro který povádíme stovky sanitací měsíčně a na jehož provozovnách jsme namontovali již desítky výčepních zařízení. Mimo sanitací zajišťujeme prodej i montáž membránových motorků pro stáčení vína z BiB (bag in box) stejně jako prodej a montáž všech ostatních komponent (narážecí hlavy, výčepní kohouty, chladící okruhy), potřebných pro stáčení vína a jiných nápojů. Vyberte si kvalitní a 1 česká zařízení přímo od výrobce. Již více než let vyrábíme kompletní sortiment výčepních zařízení od ručních píp až po sofistikovaná zařízení do pivovarů, restaurací a firem.


Montáže výčepního zařízení. Nabízíme Vám bohaté zkušenosti při montážích výčepních zařízení na pivo i víno. Máme mnohaleté zkušenosti díky spoluprácí s různými pivovary a vinařskými velkoobchody. Servis výčepního zařízení.


Provádíme opravy výčepních zařízení dílensky i na místě u zákazníka. Zajistíme repasování chladičů, výčepních stojanů včetně kohoutů a ostatních armatur. Nabízíme prodej i expresní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů a pochutin pro gastronomické provozy i konečné zákazníky v Havířově a okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky