středa 4. září 2019

Designové radiátory do koupelny

Můžete si vybrat barvu, materiál, tvar a velikost na míru. S těmito topnými tělesy bude celý interiér působit atraktivnější, designové koupelnové radiátory mu dodají šmrnc a styl. Do koupelny se hodí radiátory v typických i atypických tvarech.


Radiátory Runtal nejsou určeny k tomu, aby byly skryté a nenápadné, naopak, jsou designovým dílem, které do místnosti a její atmosféry vnáší jednoznačný výraz – buď jako vkusná součást architektonického řešení, nebo jako nápadný kontrast. Pokud váháte nebo se potřebujete poradit s výběrem designového topení do pokoje i koupelny , obraťte se na nás.

Přejete si vaše topné těleso vytvořit neviditelným nebo z něj naopak udělat designový prvek? Je ocelovou variantou radiátoru INDIGO STAINLESS. Možnost lakování RAL a NCS barev.


Designové topení do koupelny v šířce 5mm. Radiátory vždy dodáváme s příslušenstvím k instalaci a přehledným návodem. U lakovaných radiátorů je na povrch nanesena termoreaktivní prášková barva.


Koupelnové radiátory , tzv.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Ke koupelnovým žebříkům KORALUX si můžete pořídit také praktické příslušenoství, jako jsou sušáky a věšáky. Díky žebříkové konstrukci poslouží i na sušení ručníků, případně menších kusů oblečení a samozřejmě zajišťují příjemné teplo v místnosti.


Zehnder dodává vše pro pohodové, zdravé a energeticky úsporné vnitřní klima. Kromě komfortního systému větrání vyrábí rovněž designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, odvětrávací ventilátory pro koupelny a teplovodní stropní sálavé systémy pro vytápění a chlazení. Neváhejte a prohlédněte si naši bohatou online nabídku z pohodlí vašeho domova. Vše bez stresu z domácího prostředí.


Kamenná prodejna a internetový obchod zaměřený na stylové radiátory všech typů a jejich příslušenství. Srovnejte si jejich nabídku podle ceny, stylu a barvy. Vyberte si designové stylové topení do koupelny. Pro náročné uživatele nabízí Zehnder široké spektrum barevného provedení a tvarů. Pro všestranné použití můžete napojit.


Některé designové radiátory jsou za účelem lepšího vzhledu již dodávány s topnou tyčí, vestavěnou ve výrobě (například Zehnder Metropolitan, Subway) čistě elektrický provoz: radiátory jsou výrobcem dodávány vč. Luxusní Žebříčkové radiátory do koupelny. Především trubkové - žebříkové koupelnové radiátory jsou nejen efektním designovým doplňkem, ale hlavně praktickým zdrojem tepla a sušákem ručníků.

Nabízíme modely klasické, vyloženě designové i retro žebříky. Chromové radiátory se nejprve poniklují a posléze se vkládají do chromové lázně, kde je pomocí el. Nejkvalitnější a nejodolnější vůči vlhkosti jsou.


Elektrické topení do koupelny , topné žebříky Dovolujeme si Vám nabídnout z Německa importované koupelnové radiátory ( žebříkové topení ) se zárukou let. Topný žebřík je dnes již běžnou součástí moderních koupelen. Ale uteče to jako voda, topná sezóna brzy skončí , a to bude přesně ten správný čas na výměnu starých vysloužilých radiátorů za nové. Runtal, moderní žebrované radiátory Charleston, vysoušeče. Díky tomuto faktu je potřeba opravdu přemýšlet, než nějaké koupelnové radiátory koupíte.


Zpracujeme vám profesionální návrh vaší nové koupelny. Radiátor v chromovém provedení je dodáván s úchycením do prostoru. Lze využít jako optickou příčku v místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky