středa 4. září 2019

Kulový kohout plyn dn 80

CZ, kde naleznete širokou nabí. Dvojdílný přírubový kulový kohout z nerezové oceli s plným průtokem. Specifikace: Nerzový kulový kohout - typ 300K.


POUŽITÍ Uzavírací obousměrný přírubový kulový kohout. Nerezová koule a čep, sedla a ucpávka z PTFE. Klapka mezipřírubová zpětná nerezová DN kus. Hlavní katalog Ventily a klapky. Popis: prodám nový kulový ventil.


Přírubový gumový kompenzátor MACROFLEX Teguflex P – TL BL. Za předávacím místem, které tvoří kulový kohout DN 2PN je umístěna. Kulové těsnící kohouty v provedení přírubový, závitový, přivařovací. Rádi pomůžeme s výběrem topného systému či zodpovíme dotazy z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace.


Kulový kohout plyn dn 80

Kulový kohout voda páka DN - 3. Zde se nacházíte: Heureka. Stavebniny Voda, plyn , topení Tvarovky a trubky GEOS kulový kohout DN (3) Galerie Galerie (1) GEOS kulový kohout DN (3) Přidat do oblíbených. Hlídat cenu Přidat recenzi GE. Tělo z poniklované mosazi.


Tlaková třída MOP(plynná paliva 1., 2. a 3. třídy podle UNI EN437). Vyrábí se v rozmezí průměrů od DNdo DN5a pro základní druhy připojení k rozvodné soustavě : závitové, přivařovací, přírubové i různé kombinace. Dvoudílný (do tělesa je zašroubována koncovka) nátrubkový kulový kohout z nerezové oceli s plným průtokem vhodný pro automatizaci.


Kulový kohout plyn dn 80

Pri prohlížení této stránky dochází ke spracování cookies, ktoré nám pomáhají zvyšovat kvalitu služeb. FV-plast PPR nátrubek 20. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Vše pro instalatéry, topenáře a kutily najdete u nás.


Polohy ”otevřeno” a ”zavřeno” jsou vymezeny dorazem. Kulové kohouty a uzavírací ventily skladem za výhodné ceny. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády o přijetí krizového opatření, firma 3Q Metal s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kulové ventily a kohouty jsou určeny pro uzavírání vody, plynu, vzduchu a jiných médií, které lze uzavřít armaturou jako je kohout. DN- 10 PN16-PNOMEGA Vlastnosti a použití: Charakteristika Mosazný kulový kohout s dvojitým O-kroužkem na vřetenu a prodlouženými závity. Dokonalá těsnost při nízkých i vysokých tlacích.


Vhodný pro rozvody plynu podle DIN-DVGW G. Použitelný pro teploty média -°C do °C. Lze dodat ihned ze skladu Do nákup. Svěrná matice vyrobena z patentově chráněné slitiny RA 4s nulovým obsahem olova (Pb free). PRO PLYN Naval kulové kohouty pro plyn jsou vhodné jako uzavírací.


DN mohou být vyměněny oba kroužky. CHARAKTERISTIKA Kohout nevyžaduje žádnou. Konstrukce a je vhodná pro zemní plyn , zkapalněné ropné plyny či neagresivní plynné medium až do tlaku MPa. Výhodou je velký teplotní rozsah pro použití média i pracovního prostředí, podle typu kohoutu.


Připojení je možno volit závitové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky