úterý 3. září 2019

Elektricka hlavice radiatoru

Radiátorové hlavice a ventily jsou nezbytnou součástí každého radiátoru. Bez nich byste jen těžko ovládali a regulovali to, jak chcete, aby radiátor hřál. U nás pořídíte spoustu hlavic a ventilů různých vlastností a designů.


Objednejte si termostatické hlavice a ventily k radiátorům on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme termostatické hlavice a ventily k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Elektrické topné tyče do koupelnových žebříku jsou vhodné hlavně v přechodném období, v době, kdy ještě není potřeba používat centrální vytápění. Elektronická termostatická hlavice se montuje na mechanický ventil topného tělesa. Kompatibilní s ventily se závitem M3x5.


Původní hlavice se sejme a nasadí se termostatická hlavice. Přívod hlavice se připojí přes řídící termostat na zdroj napětí 24V. Termostat tak reguluje hlavici podle nastaveného programu.


Dále můžete použít hlavice elektronické, které umožňují nastavení více teplotních hladin a také umožňují nastavení časových programů.

Detailní popis ke každé skupině radiátorových hlavic najdete v dané kategorii nabízeného zboží. Pokud potřebujete poradit s výběrem termostatické hlavice , kontaktujte nás na tel. Výrobci termostatických hlavic a termostatických ventilovů nabízejí kompletní sortiment těchto produktů, jenž jsou vhodné prakticky pro všechny typy topných systémů. Online nákup kompletní topenářské techniky přímo z našeho skladu přímo k Vám do ČR a SVK. Online poradenství, kvalita dodávaného zboží, rychlost dodávek.


Elektrické radiátory využíváme především tam, kde není možnost centrálního vytápění, nebo nechceme-li zasahovat do stávajícího otopného systému. Důležitou roli v zajištění útulného tepla pro domácnost hrají radiátory. O chodu a úspornosti těchto zařízení však rozhodují zejména termostatické hlavice , díky nimž je možné jejich činnost regulovat a uspořit tak velké množství energie. Když začne topná sezóna a topení netopí, většinou to má tyto příčiny.


Buď je vzduch v radiátoru a je třeba ho odvzdušnit. Nebo je zatuhlý ventil topení. Ve videu se dozvíte, jak. Ať už kvůli modernizaci, tak i častému zarůstání.


Na místo toho odvětrávání a rozety trpí na mechanické poškození. V průběhu ohřevu dochází v radiátoru k akumulaci tepla a jeho uvolňování do okolí. Požadovaná teplota se reguluje pomocí termostatů, pro regulaci teploty v jednotlivých místnostech jsou vhodné např.

Jejich instalací můžete ušetřit až třetinu nákladů na teplo, přesto však toto poměrně levné zařízení v mnoha domácnostech chybí. Navíc je nutné termostatickou hlavici pro dosažení co největší úspory také dobře používat. Programovatelná termostatická hlavice je ideální pomocník při optimalizaci topení v bytech, rodinných domech, chatách.


Hlavice jsou v provedení „bez napětí uzavřené“ (NC). S pomocí tohoto termostatu můžete mít doma teplo vždy, když to potřebujete, bez zvýšení nákladů na topení (např. zapne radiátor půl hodiny předtím, než přijdete domů). Velkoobchod s širokým výběrem radiátorů, kotlů, bojlerů, krbů atd.


Neváhejte, každý si u nás vybere. Kvalitní sady pro připojení radiátorů. Rychlá a bezpečná doprava. Hubice na vysavač skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ELECTROLUX, Rowenta, ETA a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky