pátek 20. září 2019

Oběhové čerpadlo grundfos

Oběhové čerpadlo grundfos

Free Shipping Available. Check Out Groundfos on eBay. Fill Your Cart With Color today! Hledáte čerpadlo pro Váš dům nebo zahradu? Oblíbená čerpadla pro aplikace s čistou nebo odpadní vodou nabízíme za zvýhodněných podmínek.


Grundfos AKCE = Ověřená řešení pro Váš dům a zahradu. ALPHAL snižuje spotřebu energie až o ve srovnání se staršími čerpadly a je ideální volbou v aplikacích, kde bylo použito čerpadlo UPS. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


GRUNDFOS ALPHADalší generace malých oběhových čerpadel v nejvyšší energetické třídě A. Oběhová čerpadla MAGNAjsou určena k cirkulaci kapalin v otopných soustavách s proměnným průtokem, soustavách cirkulace teplé vody, klimatizačních a chladicích soustavách u nichž je žádoucí optimalizovat nastavení provozního bodu čerpadla, čím se sníží náklady na energii. GRUNDFOS COMFORT UP AUTOADAPT oběhové čerpadlo se snadnou instalací a minimální spotřebou energie. Rozpoznání odběru teplé vody je založeno na změně teploty v přívodní větvi (zde se instaluje snímač teploty, dodávaný s čerpadlem) v souvislosti s odběrem teplé vody. Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další.


Oběhové čerpadlo grundfos

Zajišťujeme servis čerpadel. ALPHAvás zbaví starostí s komplikovaným seřizováním čerpadla. Patří mezi nejúspornější čerpadla ve své třídě na trhu. Je vhodné do většiny otopných soustav, kde je třeba osadit oběhové čerpadlo , nebo vyměnit staré energeticky neúsporné čerpadlo za nové.


Oběhové čerpadlo by mělo být dimenzováno na provozní bod odpovídající výpočtové vnější teplotě (průsečík křivek čerpadla a potrubí). Moderní oběhová čerpadla dokáží díky čidlům sami regulovat teplotu a tím šetří životní prostředí i nižší náklady na jejich provoz. MAGNAje oběhové čerpadlo vytvořené na bázi osvědčené technologie MAGNA.


Motor s permanentními magnety. Unikátní funkce AUTOADAPT a integrovaný frekvenční měnič. Základem energetické účinnosti čerpadla ALPHAje inteligentní regulace jeho výkonu na základě aktuálních požadavků, kterou umožňuje funkce AUTOADAPT. ALPHAje oběhové čerpadlo určené pro systémy vytápění v rodinných domech a menších otopných soustavách.


Funkce AUTOADAPT automaticky. Pro náhradu starších neúsporných čerpadel v otopných systémech. Neobsahuje funkci Autoadapt. Find great deals on eBay for groundfos and grundfos. Lowest Prices on Top Items.


Oběhové čerpadlo grundfos

Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je navržen tak, aby fungoval jak s PWM signálem, tak bez něj, což vám umožní upgradovat vaše systémy bez nutnosti měnit regulaci solárního systému. V porovnání se staršími modely může mít nižší provozní náklady až o desítky procent!


Vnitřní části čerpadla jsou vyrobeny z nerezu. Pokud potřebujete poradit s výběrem vhodného čerpadla k topnému systému, kontaktujte naši technickou podporu na tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky