pondělí 16. září 2019

Smrkové pelety

Pelety nejvyšší kvality mají typickou světlou barvu smrkového dřeva, vysokou výhřevnost, nejnižší popelnatost. Pelety jsou vyrobeny ze 1 modřínových pilin bez kůry, příměsí a pojiv. Pelety mají vysokou výhřevnosta nízkou popelnatost. Pruměr je 6mm,délka je až 30mm. Je to palivo přírodního původu s vysokou výhřevností,nízkým obsahem popelovin a vody.


PREMIUM ENplus Asi oblíbili majitelé kotlů a kamen vyžadující garantovanou nejvyšší kvalitu.

Jedná se o vysoce hodnotné palivo, které je zárukou optimálního využití topného zařízení. Jsme specialisté na prodej prvotřídních briket a pelet. Objednané zboží doručíme přímo k Vám Zdarma. Po vychladnutí celulóza opět ztvrdne, piliny drží pohromadě a pelety si zachovávají svůj tvar. Kvalitní certifikované dřevěné pelety EN plus Ao průměru mm.


Dřevěné pelety prodávané společností DJB Trade s. Naše peletky mají vysokou výhřevnost a velmi nízké procento popela. AKCE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB ! Letni cena: dřevěné pelety SVĚTLÉ mm.

Sezonni cena: dřevěné pelety SVĚTLÉ mm. Dle druhu pelet je hmotnost palety 9kg či 1. K paletovým objednávkách je účtován poplatek 1Kč vč. Doprava pelet cisternou.


PREMIUM” PELETY Z ODKORNĚNÉ BOROVICE A SMRKU SVĚTLÉ CERTIFIKOVANÉ A1. Akční nabídka Premiové borovicovo- smrkové pelety ACertifikace DIN PLUS Ekologický výrobek,1. Pelety LUKAPELET = extra čisté, smrkové , chemicky neošetřené dřevo, bez kůry.


V návaznosti na to jsme dokázali zvýšit kvalitu námi prodávaných pelet tříděním a úpravou používané dřevní drtě ještě před samotným slisováním do tvaru pelety. Nepřeprodáváme pouze nejlevnější pelety pochybného složení a kvality. Royal Pellets, 1 smrkové pelety , jsou určeny pro použití v automatických kotlech a kamnech přizpůsobených topení peletami. Při použití pelet se vždy řiďte instrukcemi k provozování konkrétního topného zařízení.


Jako jediné v ČR obsahují 1 čisté suché smrkové hobliny. Pelety představují vysoce výhřevné a ekologické palivo, které je cenově výhodné a snadno skladovatelné. Lisované smrkové pelety Stora Enso Ajsou vhodné do kotlů – automatických i kombinovaných, do kamen – s výměníkem i zásobníkem. Přesvědčte se o výhodách ekologických dřevěných pelet pro vytápění.


Naše dřevěné pelety jsou vyráběny z certifikované čisté výrobní suroviny a neobsahují absolutně žádná pojiva. V dřevěných peletách PREMIUM PELLETS tak najdete pouze speciálně lisované dřevěné smrkové piliny bez kůry. Nabízím kvalitní certifikované ENplus smrkové pelety německé výroby balené v 15kg PE pytlích na paletě 990kg -vhodné do všech automatických kotlů s jak mechanickým tak i pneumatickým čištěním hořáku.

Tyto certifikované pelety zaručí 1 funkčnost vašeho kotle s minimální údržbou díky minimálnímu mn. Prodáváme kvalitní dřevěné pelety ze smrku nebo borovice bez kůry a dalších příměsí. Stačí si vybrat druh pelet a nezávazně poptat pomocí online formuláře nebo nám rovnou zavolejte.


Dle potřeby zajistíme dopravu a složení na místo určení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky