středa 11. září 2019

Tatramat eov 120 trend

Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW. Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C. VIP slevy pro registrované. Pomocí otočného voliče regulátoru teploty je možné plynulé nastavení. U bojlerů EOV Trend není v balení elektrický kabel a montážní sada.


Tatramat eov 120 trend

Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH. Rychlá a bezpečná doprava. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1litrů, určený pro svislou instalaci. Jedná se o elektrický tlakový ohřívač vody EOV 1Trend , který vám poskytne teplou vodu všude, kde ji budete potřebovat.


Ohrievacie teleso pracuje výkonom kW. Jeho výkon je dostačujúci pre bezproblémové fungovanie bežnej rodiny. Tento ohrievač patrí do okrúhlych vyhotovení radu EOV Trend s objemom 1l. Nyní přichází na trh s novinkou.


Bojler radíme do energetickej. Aktuálny stav teploty sa zobrazuje na prednej strane, kde je umiestnený indikátor teploty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Otočný regulátor teploty 5. V, 8kW : 29€ 34€. Vnútorný kotol je obliehaný vysokokvalitným smaltom.


Odkazy na odborné recenze. TATRAMAT - ohrievače vody, s. Kompletní informace k výběru. Ide o elektrický tlakový ohrievač vody EOV 1Trend , ktorý vám poskytne teplú vodu všade, kde ju budete potrebovať. Teraz prichádza na trh s novinkou. Ide o legendárnu značku, s ktorou ste sa už pravdepodobne stretli.


Tatramat eov 120 trend

Tatramat EOV 1Trend je elektrický bojler na stenu tradičnej značky. Ohřívač je určený pro vertikální montáž na stěnu. Teplota vody sa dá plynulo nastaviť od °C až do °C.


Na prednej strane s praktickým indikátorom teploty pre pohodlnú kontrolu. Vnitřní kotel je opatřen vysoce kvalitním smaltem. Vnútro 1l zásobníka je smaltované špeciálnym smaltom, čo má za následok dlhú životnosť zariadenia. Elektrické ohřívače EOV Trend Elektrické závěsné ohřívače vody o objemu 1litrů. Vnútorná nádrž ohrievača je vybavená špeciálnym vysoko kvalitným smaltom a následne vypálená pri konštantnej teplote 8° C. Produkty Tatramat na jednom mieste - Heureka.


Tatramat eov 120 trend

Hořčíková anoda zabraňuje působení koroze a prodlužuje životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky