středa 11. září 2019

Dětská kola 24

Dětská kola za skvělé ceny. Kola jsou vhodná pro děti od věku let. V našem e-shopu vám nabízíme především jízdní kola pro děti.


Nejedná se pouze o jízdní kola pro nejmenší děti (velikosti 1 1 palců), ale také kola pro starší děti (1 palců) a kola juniorská ( palců). Nabízíme dětská kola renomovaných značek, které mají s výrobou dětských kol bohaté zkušenosti. Nabídka dětských kol palců značek Kellys, Scott,Kross, Superior, Maxbike, Leader Fox, Merida, CTM, Author,Core, Rock Machine a mnoho dalšího.

Vyberte si jízdní kola z výběru až 4kol připravených k vyzkoušení na prodejně. Prodejna, servis a bazar na jednom místě. Jízdní kola jsou náš život! Většina kol má pevný rám s odpruženou vidlicí. Ocelové rámy jsou stabilnější, nicméně hliníkové jsou odlehčené a pro děti tlačící kolo do kopce ideální.


Jsou perfektním dárkem. Tato kategorie dětských kol je vhodná pro děti od věku let a je poslední velikostí před dospělými koly. Kupříkladu dětská kola využijí především 2-leté děti, dětská kola využijí nejčastěji děti ve věku 8-let.

Pokud si nejste jisti, neváhejte kontaktovat naší poradenskou linku. Vybírejte kola od předních výrobců za více než zajímavé ceny. Všechny tyto produkty (87) jsou skladem na e-shopu či prodejně. Prodám kvalitní dětské kolo Scott v pěkném stavu. Vše plně funkční a málo jeté.


Avšak takový výběr tvarů, barev a bezpečného provedení kol jako dnes tu ještě nebyl! Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Pokud nechcete dětská kola , zkuste jiná - dětská 27. Proč dětské kolo od nás? Protože jsme specialisté na lehká dětská kola. Dobrý den, nabízím k prodeji chlapecké kolo Leader Fox SPIDER - vel. Je to poslední juniorská velikost kola.


Kolo je nové, zajistím garanční prohlídku zdarma, záruční. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Postřehy a zajímavosti o tomto kole si můžete přečíst níže, závěr ale je, že kolo je velmi příjemným překvapením co se týká jízdních vlastností.


Větší dětská kola U větších kol, ať již jde o kola či větší, si spíše můžeme dovolit vybrat kolo, kde dítě bude ze sedla stačit jen na špičky podobně, jako dospělák. K vnitřní délce nohy tak lze přiměřit ještě délku chodidla a zjistit, že není problém, pokud je sedlo v nejnižší poloze o čtyři, někdy i pět centimetrů.

Každé kolo od nás odchází seřízeno a připraveno k jízdě. Není třeba navštívit odborný servis a platit za seřízení kola. Hodí se i na delší výlety. Udělejte dětem radost a dopřejte jim dětské kolo, díky kterému si užije množství pohybu i zábavy.


Díky dětským kolem dítě poznává a objevuje nová místa na cestách nebo v přírodě. Poslední kategorie před přechodem dětí na dospělá kola. V nabídce dětská kola od GHOST, CUBE, DEMA, SUPERIOR a 4EVER. Součástí konstrukce kola může být i odpružená vidlice.


Jde v podstatě o poslední vyloženě dětskou velikost. Proto taky 24palcové modely celkem věrně kopírují podobu a vybavení dospělých. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Romet, Kona, RoyalBaby a dalších. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky