pondělí 23. září 2019

Elektrický šunkovar

Pokud váš šunkovar není vybaven teploměrem, můžete jej zakoupit i zvlášť – v domácích potřebách si ptejte zavařovací teploměr. Vhodnou alternativou může být i elektrický zavařovací hrnec, který vám umožní udržet přesnou teplotu vody během vámi určeného času. C, přibližně hodiny na kilo hmotnosti masa. Na její vaření používáme elektrický zavařovací hrnec s nastavitelnou teplotou, nastavíme teplotu a nemusíme ji hlídat. Krájíme až po hodinách, dobře vychlazenou z lednice.


I když šunku ze šunkovaru je třeba dostatečně brzy spotřebovat, její chuť je tak skvělá, že Vám v její rychlé konzumaci nic nezabrání. Do šunkovaru vložíme mikrotenový sáček, masovou směs do něj urovnáme, dobře natlačíme, šunkovar uzavřeme a dáme vařit. Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky.


Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Celý šunkovar dáme do hrnce s vodou, a držíme jí na teplotě kolem stupňů po dobu nejméně hodiny a půl. Pozor, voda se Vám nesmí vařit, jinak ze šunkovaru nevyndáte domácí šunku, ale pět kilo sušeného vepřového. Pak vyndáme šunkovar z hrnce, a dáme pomalu vychladit.


Nám zbyla ještě trocha směsi, a tak jsme si. Využíva systém sušenia prúdiacim vzduchom, ktorý simuluje mierny vánok. Sušiak disponuje sušiacimi roštami, úchytmi na drobné veci a držiakom na košele a tričká. Na výber ponúka rýchlosti sušenia. Rok se s rokem sešel, a nám se stalo to samé co vloni.


Náš elektrický mlýnek na maso znovu odmítl pracovat a při posledním mletí vepřového trochu zasmrděl, zachrochtal, a nakonec vyrazil jistič až v pojistkové skříni dole ve sklepě. Elektrický mlýnek na maso? Nemám pocit, že bychom jej nějak silně. Prodám tento nový elektrický stroj na cukrovou vatu určený pro komerční využití. Nerezový šunkovar s obvyklou kapacitou – kg mäsa (šunky) a objemom l. K nádobe je priložený aj teplomer, ktorý prechádza dierou vo vrchnáku, avšak v prítlačnom pieste dieru nenájdete, takže tepomer sa nedostane k stredu šunky.


Kráječ jsme si nakonec porídila Graef a jsem maximálne spokojená, je uzasný! Recept na sunku, delám ji tak, ze nakrajim na male kousky kytu, pridám tam maly hrnek vody, sul na pul s rychlosolí, třeba strouzek cesneku, nekdy bylinky, lzici medu, nechám to půl hodiny míchat v pekárne, pak odeberu vetsi hrst a rozmixuju ji, nechám ulezet do druhého dne a druhý den dám do. Motúčko - elektrický fúrik EXTRA POWER Extra Power model má výkonom motora 3- 4W, pozinkovaná 1l korbu, s hrúbkou plechu mm, s elektronickou brzdou a širšou pneumatikou, plynulú reguláciu chodu a spiatočku.


Ještě bych doplnil svůj dotaz. Samozřejmě mám na mysli zavařovací hrnec elektrický. Nastaví se teplota a čas a nemusí se to hlídat, pohlídá to elektronika, což se mě jeví luxusní. Mrkev je velmi zdravá zelenina. V kuchyni má mnoho využití.


Můžeme ji použít k přípravě polévek, omáček, dušenou, na pečení, do salátů aj. Na trhu si koupíme pěknou mrkev. Súčasťou balenia je podrobný návo odskúšaných receptov na prípravu šunky a ďalších pokrmov.


Okrem toho môžu byť pripravované paštéty a. Orion pro vaření domácí šunky, která neobsahuje průmyslová plnidla a nezdravé chemické příměsi. Je sice třeba ji dostatečně brzy spotřebovat, ale její domácí příprava a skvělá chuť za to opravdu stojí! Nabízím k prodeji nevyužívaný šunkovar na výrobu domácí šunky, původní cena cca 5Kč. Vše v pořádku, součástí je i několik pytlíků na šunku pro snazší manipulaci s uvařenou šunkou. DATART - Opravdový elektro specialista.


Váš nákup dopravíme po celé ČR, velké spotřebiče zdarma nainstalujeme a předvedeme, vysloužilý spotřebič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky