čtvrtek 12. září 2019

Oprava inline bruslí plzeň

Ukázka z našeho servisu kolečkových bruslí. Děláme i nestandardní úpravy a opravy kolečkových bruslí. Běžné opravy a servis: oprava utržených přezek, tvarování bot a vložek, prohazování koleček, čistění ložisek, nastavení bot a rámu pro snížení tlaku na kotníky, montáž nových koleček nebo ložisek, dohledání vhodného rozměru spacerů, úprava bot a. Servis inline bruslí v Brně. Potřebujete vyměnit kolečka, ložiska, brzdu nebo opravit šroub? Nabízíme vám možnost využit náš inline servis.


Přineste brusle na prodejnu na Křenové a my vám dáme brusle do kupy. Inline servis neděláme přímo na brněnské prodejně, slouží pouze jako sběrné místo. Na tratích určených přímo pro inline bruslaře si můžete zajezdit ve ŠkodaLandu u přehrady České údolí nebo na nedalekém okruhu na Slávii u Borského parku.


Okruh s pěkným asfaltem nabízí také areál Škoda park v Doudlevcích. Zde se nachází půjčovna bruslí a jejich servis. Parádní zážitky z jízdy nejsou jen o výběru těch správných inline bruslí.


Oprava inline bruslí plzeň

O své kolečkové brusle se musíte také dobře starat. Jak na čistění nebo výměnu inline koleček, ložisek nebo brzd vám pomůže náš průvodce údržbou kolečkových bruslí. V současné době se na ploše bruslí pouze na in-line bruslích.


Bruslení je pro všechny návštěvníky zdarma. IN-LINE BRUSLENÍ, PŮJČOVNA BRUSLÍ , CHRÁNIČŮ A SPORTOVNÍHO VYBAVENÍ PRO VŠECHNY ZDARMA. Z důvodu bezpečnosti je vstup do Sport parku povolen jen dětem starším let. Kolo nebo inline brusle můžete DOVÉZT na servis KDYKOLI - není potřeba se dopředu objednávat.


Oprava inline bruslí plzeň

Majitelé zákaznických karet Barnex mají slevu na servis z uvedených cen. Uvedené ceny se vztahují na servis běžně udržovaných značkových kol. D SKATE LAB - na naší prodejně můžete při výběru bruslí využít unikátní skener, který přesně změří parametry vašich nohou a doporučí konkrétní brusle.


Inline stezky Pokud si nejste jistí, kam vyrazit na inline brusle, poradíme Vám. Ideální jsou lokality, kde je hladký asfalt, hezká příroda a především žádná auta. Prodáváme náhradní díly na všechny typy bruslí. Příjem bruslí od března do listopadu.


E VAŠE INLINE BRUSLE NEJEDOU? PO SERVISE ZASE POJEDOU! Pokud chcete, aby vám vaše brusle dobře sloužily, musíte se o ně pravidelně starat. Kompletní hokejový servis v Hejduksportu - nýtování bruslí ! Na naší kamenné prodejně Hejduksport v Hradci Králové provádíme kromě jiného také kompletní servis hokejové výstroje. Nýtování bruslí , výměnu dlaní hokejových rukavic, lepení zlomených kompozitových hokejek, to vše a nejen to umíme opravit.


V prvním díle našeho „servis seriálu“ se zaměříme. Otáčení koleček s čistěním nože: 1Kč : Výměna koleček a ložisek: 1Kč: Výměna brzdy: Kč: Čištění ložisek s promazání3Kč: Výměna středových osek: Kč: Nýtování inline přezky: 8. Kolečkové brusle, chrániče a doplňky pro in-line bruslení. Najděte vše na našem e-shopu.


Oprava inline bruslí plzeň

Nepřehlédněte vybavení pro in-line hokej a doplňky na kolečkové brusle, jako jsou chrániče, helmy či batohy. V naší široké nabídce naleznete kolečkové brusle, inline chrániče a spoustu dalšího příslušenství. Nezapomínáme ani na údržbu kolečkových bruslí , proto u nás najdete i jednotlivé součásti jako in-line kolečka, ložiska i náhradní brzdy k některým typům bruslí. Nakupte výhodně z POHODLÍ domova lední brusle a další sportovní i módní zboží Světové značky SKLADEM Prodloužená doba na vrácení Další slevy a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky