úterý 10. září 2019

Topítko do akvária 10l

Topítko EHEIM Thermocontrol 25W. Legendární topítko s nastavitelnou teplotou, moderními technologiemi a nejnovějšími funkcemi. Přesná a velmi snadná obsluha zaručuje nejvyšší úroveň kvality a bezpečnosti.


Akvarijní sety a nano akvária do litrů. Moderní celoplastový ohřívač s termostatem.

Ahoj, má smysl dávat do 10l akvária topítko ? Dennerle Nano regulovatelné topítko 25W? Přečtěte si rady a zkušenosti na téma topení do akvária pro bettu. Máme 3l akvárko a chtěla bych poradit,existuje nějaké topítko do takhle. Pokud koupím Bettě 10l akvárko tak je to tak obtížné a hlavně těžké a křehké na. Je to poměrně jednoduché, stačí používat akvarijní topení, které se o tuto činnost postará.


V naší nabídce naleznete celou řadu topení do akvária , která zajistí ohřívání vody na teplotu vhodnou pro akvarijní rybičky. Nabízíme samozřejmě i topítka s termostatem, ten se.

Vysoce kvalitní, bezpečné a precizní topítko s termostatem pro akvária do 3litrů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nezbytné vybavení každého akvária ? Aby život ve vašem akváriu plynul spokojeně, budete potřebovat akvarijní osvětlení, které nahrazuje sluneční svit. Nutností je také filtrace, vedle které je vhodné umístit topítko - tím zajistíte rovnoměrné prohřátí akvária. Veškerý sortiment pro akvaristy - akvária , stolky, filtry, světla, krmiva, příslušenství, rostliny a mnoho dalšího!


Standardně a bez omezení odesíláme po celé ČR i Slovensku. Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK! Chovatelské potřeby pro domácí zvířata.


Nakupujte online nebo v jedné z našich mnoha kamenných prodejen, kde můžete pořídit také svého nového mazlíčka. Máte vybrané filtry: akvarium 10l. Zde se nacházíte: Heureka. Potřeboval jsem malé topítko pro Betu do nano 10l akvárka. Toto topítko s pevnou teplotou termostatu 25°C mám umístěno u zadní stěny uprostřed a naproti ve vzálených rozích naměřím teplotu vody 23°C.


Otázka je, jak by bylo topítko efektivní ve 20l (v popisku až 30l) akvárku, pro které je dle výrobce toto topítko vhodné.

Dobrý den, chtěl bych si pořídit INVITAL SLIM LED akvarijní set 65l s biofiltrem a topítkem, ale s ohledem na požadavek silnějšího osvětlení by mne zajímalo, jaká LED trubice se k montáži do tohoto akvária hodí. Ale po nějaké době se do něj dostane vlhkost a probíjí. Poznáte to když sáhnete do akvária a brní vás ruka. Dražší topítka mají taky navíc ochranu proti běhu na sucho.


Pokud tam ochrana není je to opravdu problém. Když například měníte vodu a necháte topítko zapnuté, ono začně po nějaké době bez vody topit. Vyberajte si Ohrievače do akvárií podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Vybírejte si Akvária podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky