středa 11. září 2019

Oprava inline bruslí ostrava

Ukázka z našeho servisu kolečkových bruslí. Děláme i nestandardní úpravy a opravy kolečkových bruslí. Běžné opravy a servis: oprava utržených přezek, tvarování bot a vložek, prohazování koleček, čistění ložisek, nastavení bot a rámu pro snížení tlaku na kotníky, montáž nových koleček nebo ložisek, dohledání vhodného rozměru spacerů, úprava bot a. Dlouhodobě se věnujeme board sportům, kitesurfing, skate a longboarding, ski a snowboarding atd.


Najdete u nás také eshop, servis sportovních potřeb ci půjčovnu. Nabízíme veškerý sortiment k těmto sportům. Vítáme vás v naší inline škole.


Již dvanáctou sezónu jsme v Ostravě pro vás a vaše kolečka. Pomůžeme vám se zvládnutím základních i pokročilejších technik inline bruslení. Prodej inline bruslí Rollerblade Prodám inline brusle značky Rollerblade Sirio ST W. Velikost koleček mm.


VRATNÁ ZÁLOHA NA PŮJČENÍ BRUSLÍ. Stačí nazout bruslařské boty a člověk se může projet na jakémkoliv ostravském chodníku. V tomto případě je ale třeba dávat pozor na chodce a komfort jízdy bude spíše připomínat kodrcání po tankodromu. V areálu je nově vybudovaná restaurace, půjčovna bruslí a skříňky pro úschovu – příjezd a parkování z ulice Syllabova.


Upozorňujeme návštěvníky, že v areálu nesmí být vybíráno vstupné ani jiné poplatky. Krádež nebo poškozování věcí a majetku v areálu je zakázáno a případná náhrada škody bude. Servis inline bruslí v Brně. Potřebujete vyměnit kolečka, ložiska, brzdu nebo opravit šroub?


Přineste brusle na prodejnu na Křenové a my vám dáme brusle do kupy. Inline servis neděláme přímo na brněnské prodejně, slouží pouze jako sběrné místo. Prodáváme náhradní díly na všechny typy bruslí. Příjem bruslí od března do listopadu. E VAŠE INLINE BRUSLE NEJEDOU?


PO SERVISE ZASE POJEDOU! Pokud chcete, aby vám vaše brusle dobře sloužily, musíte se o ně pravidelně starat. Fila Produkty výměna kompozitů Služby výměna kompletů koleček výměna ložisek oprava utržených přezek Značky Fila skates.


Začíná na křižovatce Přemyšovské a Příměstské ulice a vede po cyklostezce. Na té je i pro in-line brusle kvalitní povrch. Ostravané také rádi bruslí na stezce ve Vratimově, která vede po pravém břehu řeky Ostravice. Od loňska odtud mohou zájemci pokračovat až do Frýdku-Místku. Většina této trati vede lesem ve.


Parádní zážitky z jízdy nejsou jen o výběru těch správných inline bruslí. O své kolečkové brusle se musíte také dobře starat. Jak na čistění nebo výměnu inline koleček, ložisek nebo brzd vám pomůže náš průvodce údržbou kolečkových bruslí. Nezapomínáme na bezpečnost a širokou škálu kolečkových bruslí doplňujeme o bezpečnostní chrániče a ochranné in-line přilby.


Všechny kolečkové brusle WORKER splňují nejpřísnější bezpečnostní standard a vlastní certifikát podléhající evropským normám EN-německé zkušebny TÜV-GS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky