úterý 10. září 2019

Designový chlebník

Designový chlebník

Wesco designové chlebníky Single Grandy. Designový chlebník Single Grandy od firmy Wesco. Zaujme především svým futuristickým tvarem, kdy je tělo ve tvaru elipsy drženo kovovým podstavcem ve vzduchu. Obě poloviny chlebníku spojuje kvalitně vyrobené otevírání.


Space Master je vhodný pro zajištění čerstvosti chléba. Díry v zadní části potom napomáhají proudění vzduchu, což udrží Váš chléb čerstvějším. Ošatka na pečivo za skvělé ceny! Praktický kuchyňský doplněk, který je zároveň dekorací. Ideální i jako dárek pro ženu.


V tomto chlebníku můžete uchovávat slané a sladké pečivo. Chebníky, tašky na pečivo a ošatky od značek Remember, Stelton a Georg Jensen jsou originální, barevné i luxusní. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Designový chlebník

Chlebovka vyrobená z nerezu, lakovaného vysoce kvalitní práškovou barvou. Chlebník VIOLA, černý - Küchenprofi. Vhodný na uchovávání čerstvého chleba, pečiva, koláčů atd.


Není vhodný pro mytí v myčce nádobí. Udrží chléb příjemně svěží a vy tak můžete uchovat pečivo daleko déle čerstvým. Pokud chcete udržet chléb co nejdéle kvalitním, využijte náš keramický chlebník. Keramický chlebník je klasikou pro vybavení domácnosti a je. Nabízíme kompletní nabídku produktů značky Brabantia.


Jsme oficiální eshop Brabantia pro ČR a SR. Brabantia je holandská firma, která se zabývá výrobou kuchyňských doplňků a potřeb pro domácnost. Tento designový chlebník slouží k uskladnění chleba a jiného pečiva.


Prodlouží jeho čerstvost, pečivo neosychá a zároveň se stává sofistikovaným doplňkem pro náročné a pro vaši kuchyň. Lak je nanesen ve vrstvách, které skvěle drží. Výklopná část je opatřena nerezovou úchytkou. Snadná údražba, pěkný design a kvalitní materiál, to jsou přednosti tohoto chlebníku.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Tento vysoce kvalitní designový chlebník je vyroben z hygienických, pevných a odolných surovin.


Díky tomu si můžete být jisti, že vám bude sloužit po dlouhou dobu a ozdobí vaši kuchyni jako žádný jiný. Odklápěcí nádoba z nerez oceli a skla kombinuje prvotřídní vzhled s funkčností. Platnost Vykupónu je 13. Pokud v kuchyni bojujete s místem, je pro Vás ideální tento kompaktní chlebník.


Designový chlebník

Vyroben z anti-korozní, vysoce kvalitní nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky