čtvrtek 5. září 2019

Kouřovod 160 2mm

Dále jsou vyráběné ze silnostěnného plechu 2mm. Díky tomu odolávají teplotě až 600°C a mají dlouhou životnost. Vždy jsou z jedné strany nalisované, aby šly nasunout jeden na druhý. Kouřovod (černý, plech mm ) - ø1mm. Každá kamna nebo krb potřebují kouřovod a kouřovody, kterým se ven z domu odvádí spaliny.


Nabízíme vám kouřovody vyrobené z oceli o síle 5mm a kouřovody o síle 2mm. Pokud některý ( kouřovod ) komponent netěsní správně nebo je poškozený, kamna dobře netáhnou. Zplodiny se tak můžou dostat i do místnosti. KOUŘOVODY MM Silnostěnné kouřovody jsou určené pro připojování kamen a krbových vložek ke komínovému tělesu.


Pokud si nevíte rady s napojením, neváhejte mě kontaktovat, ráda poradím. Klasické tenkostěnné plechové kouřovody k topným a varným zařízením, tloušťka plech min. Ocelové kouřovody mm - Ø160mm, CENTRUM VYTÁPĚNÍ. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi.


Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury, žaluzie, kolena, komínové stříšky a přechodky kouřovodu a redukce komínu za příznivé ceny. Slouží pro okrasu na kouřovod. Pokládá se na kamna a pojistí se drátem kolem kouřovodu. V žaluzii jsou pro drát připraveny díry.


Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Kvalitní české kouřovody vyráběny moderní technologií z oceli, lakovány stálou žáruvzdornou barvou v černém odstínu. Záruka let na kouřovody je důkazem nejvyšší kvality.


Skladem 3Kč 2Kč Popis: Spojka typu samec - samec. Zajímá Vás jak správně napojit kamna, který kouřovod s jakou délkou a pod jakým úhlem jej napojit? V tomto článku se Vám pokusíme některé nejasnosti objasnit a vysvětlit.


MORAFIS kouřovod - koleno otočné s čistícím otvorem 2mm - Ø160mm. Rovné trubky o průměru 1mm různých délek pro kouřovody z kotlové oceli. Kolena o průměru 1mm různých typů pro kouřovody z kotlové oceli.


Spalinové klapky o průměr. Kamna na dřevo mají teplotu výfukových plynů cca. Toto nevyužité teplo je odváděno komínem do atmosféry. Díky teplovzdušnému výměníku toto teplo využijete a zvýšíte účinnost kamen. Vzhledem k integrovaným kanálům ve stěně horkovzdušného.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kouřovod 160 2mm

Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné. Koleno je možné nastavit na libovolný úhel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky