pondělí 23. září 2019

Mobilní klimatizace sencor sac mt9012ch

Klimatizace je vybavena pěti režimy provozu a disponuje čtyřmi úrovněmi nastavení rychlosti ventilátoru. Její největší výhodou je nízká hlučnost, která je o více než dB nižší než u některých konkurenčních modelů. Hodí se především pro budovy či byty, které není možné stavebně upravovat. Další skvělou výhodou je funkce samostatného ventilátoru. Mobilní klimatizace má dálkové ovládání s LCD displejem a hodinový časovač.


Mobilní klimatizace sencor sac mt9012ch

Je ideální do prostor neumožňujících stavební úpravy (pronajaté prostory, památkové budovy a podobně). Energetická nenáročnost a snadná údržba. Obávat se nemusíte ani žádného složitého čištění klimatizace.


Dopřejte si kvalitní mobilní klimatizaci, která splní i náročné požadavky, aniž byste přitom museli vyprázdnit peněženku. Provoz si můžete zvolit z několika režimů – ventilátor, odvlhčování či chlazení. Díky praktickým kolečkům a rukojeti ji snadno kamkoli přemístíte.


Mobilní klimatizace sencor sac mt9012ch

Jejími výhodami jsou moderní design a především její vysoký výkon chlazení kW. Cenově dostupná mobilní klimatizace z nevyhledávanější cenové hladiny. Je ideálním přístrojem na ochlazení místnosti o velikosti do metrů čtverečných. Samozřejmě má i dálkové ovládání.


Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve. Jednoduchá oblíbená mobilní klimatizace za dostupnou cenu, která vám zabere minimum místa. Ačkoli velikostí na to nevypadá, disponuje vším, co má dobrá klimatizace mít.


Hodí sa predovšetkým pre budovy či byty, ktoré nie je možné stavebne upravovať. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Dálkové ovládání s LCD displejem. SENCOR sází na několik trendů a právě tím je na světovém trhu výjimečný. V první řadě je to šířka sortimentu. SENCOR dnes dodává své výrobky do více než zemí světa, reaguje SENCOR na každý podnět, který současný život přináší a neustále rozšiřuje portfolio svých výrobků, kterých je dnes už více než tisíc v šesti sortimentních skupinách. Zaměřili jsme se na mobilní , nástěnné i okenní modely.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Ideální do prostorů, které neumožňují stavení úpravy (pronajaté prostory, historické budovy atd.) Minimální požadavky na. Sencor Mobil klíma boltok, képek.


Klimatizace nabízí režimy provozu jako chlazení, ventilace a odvlhčování vzduchu. Je určena pro místnosti s rozlohou - m2. Vestavěná nádržka na kondenzát disponuje objemem litr s drenážním vývodem a optickou signalizací při naplnění. Zeptat se Poslat e-mailem Tisk.


Pokud jste o těchto užitečných mašinkách dosud neslyšeli, jistě o nich brzy uslyšíte stále častěji. Zejména v letních měsících, v období vysokých teplot, je kvalitní klimatizace výhodnou koupí do domácnosti či práce. Pokud jste se rozhodli pro její koupi, je vhodné obrátit se na firmy, které jsou prioritně zaměřené na jejich prodej.


V článku vám poradíme, co je důležité vědět a nepřehédnout při koupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky