pátek 6. září 2019

Větrací mřížka do dveří hliník

Větrací mřížka DO DVEŘÍ 480xmm. Vyříznout otvor:445xmm Pro tloušku dveří - mm. Oproti ostatním výrobcům je naše mřížka teleskopická, čímž začistí otvor ve dveřích. DMNO 625x1mm pohled na protirám mřížka -žaluzie do dveří DMNO 625x1mm od.


Větrací mřížka do dveří hliník

Zároveň slouží pro nasávání čerstvého vzduchu, nebo naopak pro odvětrání potřebného vzduchu. Například větrací mřížky se síťkou, větrací mřížky do PVC potrubí, větrací mřížky do dveří nebo větrací mřížky s gravitační žaluzií v kovovém i plastovém provedení. Tím to ale ani zdaleka nekončí. Na seznam Přidat na seznam. Vybíráte nové větrací mřížky pro Váš projekt.


Elektro Palouček prodává kvalitní větrací mřížky na fasády a pro náročné provozy, byty, sklepy, sklady a klimatizační jednotky. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. VĚTRACÍ MŘÍŽKY máme skladem k okamžitému dodání. Montážní otvor dle technického nákresu viz obrázky. Hliníkové větrací mřížky pro použití v interiérech.


Materiál: eloxovaný hliník. Cobra větrací mřížka 1x 5Povrch: ZLATÁ. Obchod ověřený zákazníky. Nabízíme Vám zde větrací hliníkové mřížky v různých rozměrech a povrchových úpravách eloxovaný hliník , bronzový elox a mřížku v efektu nerez pro designové zakrytí odvětrání dveří , soklů, popřípadě zakrytí radiátorů.


Vyrobíme vám větrací mřížku do dveří oboustrannou libovolného rozměru. DO POZNÁMKY NAPIŠTE POŽADOVANÝ ROZMĚR OTVORU VE DVEŘÍCH A RAL CLASSIC. Obratem pošleme nabídku. Mřížky jsou i jednoúčelové, například větrací mřížky do dveří. Máme pro Vás větrací mřížky hliníkové s eloxovanou úpravou - bílá, hnědá, stříbrná a zlatá.


Vyberte si ze dvou velikostí větrací bílé hliníkové mřížky. Ideálně se hodí do dveří pro dobrou propustnost vzduchu. Hledáte hlinikova mrizka vetraci ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kukátka, mřížky , dveřní zarážky hliník Nova-D URsatén 390.


Mřížka se skládá ze dvou dílů, které jsou spojeny aretačním šroubem, pomocí kterého lze mřížku zajistit v libovolné poloze. Mřížky pro ukončení vzduchotechnických rozvodů v interieru i exterieru s napojením přímo na kruhové potrubí. Ventilační mřížky jsou určené k instalaci do stěny, stropu, dveří apod. Stěnové, stropní, dveřní i podlahové mřížky dodáváme z pozinkovaného plechu, hliníkové, plastové, dřevěné i nerezové.


Plastová dveřní mřížka bílá. Specializovaný eshop na větrací mřížky do dveří. Nakupujte větrací mřížky do dveří na Moje-Elektro. Ventilace ve dveřích je ideálním řešením pro místnosti, ve kterých je. Velkoobchod zámků, kování, poštovních schránek a dalšího materiálu pro stavební a nábytkářský průmysl a železářství.


Nabízíme kompletní a ucelený sortiment především pro výrobce nábytku, stavební firmy, architekty, realizátory interiérů a velkoobchody železářstvím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky