pátek 13. září 2019

Litinový plynový kotel

Univerzální litinový zplyňovací kotel Hercules U68. Možnost bezelektrického provozu. Model využívá atmosférický hořák a je určený pro takové teplotní systémy, které jsou založeny na nuceném oběhu média a nepřímotopném ohřevu vody. Byl umístěn v suchém prostředí a pravidelně servisován. Prodej z důvodu kompletní.


Na doporučení technika byla provedena výměna těsnících gum na přírubách vývodu a přívodu topné vody.

Při výběru vhodného plynového kotle je třeba si především rozmyslet, jestli chceme plynový kotel pouze na vytápění nebo i na ohřev teplé vody. Podle toho volíme typ i maximální výkon plynového kotle. W, stacionární plynový kotel , pro tlakový hořák, s elektropanelem, osazen regulací RZ 2 bez hořáku.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, Ohřev užitkové vody, 0. W, l, kg Kombinované kotle s průtokovým ohřevem TV v deskovém výměníku, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost ekvitermní eBus regulace řady set Thermolink, 7l expanzní nádoba. Určený pro spalování lehkého topného oleje nebo plynu.


S možností kombinace pro ohřev TV.

TECHNICKÝ LIST KE STAŽENÍ ZDEPopis zařízení. Kondenzační plynový kotel VIADRUS KH. Provozovatel webu Luboš Melichar - TOPO, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu.


Plynový litinový vařič kW model Q. Ani jeho pořizovací cena není nijak přemrštěná. Kotlíky s kovovou kotlinou. Atmos je zárukou vysoké kvality.


Závěsné plynové kotle Vaillant jsou díky svému umístění na stěně vhodné zejména pro vytápění a ohřev teplé vody v bytových jednotkách. Na našich stránkách si můžete prohlédnout nabízené kotle, včetně detailů a cen a máte možnost si kotel objednat, jako v každém jiném obchodě. My Vám navíc nabízíme možnost sjednat si nezávaznou návštěvu našeho servisního technika s odbornou konzultací nebo rovnou montáž nového úsporného kotle.


Nabízíme stacionární, závěsné plynové kotle, odborné poradenství při jejich výběru a dopravu po celé ČR. Lidé jsou zvyklí na litinové kotle a požadují je. Vhodný pro nízkoteplotní provoz.


Patrně sami tušíte, že plynový kotel se nevyplatí hledat někde na tržnici nebo bleších trzích. Naprostá spolehlivost a dokonalá montáž jsou totiž i přes pokročilé bezpečnostní prvky základem zajišťujícím ochranu vašeho majetku a zdraví. Nabízejí-li vám vaši známí starší kotel z druhé ruky, raději. Kotel je ideální zdroj do nepoh.


LTO vyjetý olej Viessmann Inzerát byl odebran z oblíbených.

Kč Nové Město na Moravě. Automatický litinový kotel Tiger ECO Inzerát byl odebran z oblíbených. Nový litinový kotel na spalování kusového dřeva a uhlí s ručním přikládáním Viadrus Hercules U 32.


Prosíme zákazníky o upřednostnění doručení zboží zásilkovou společností, osobní odběr zboží možný pouze po domluvě na tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky