pondělí 9. září 2019

Domácí osvěžovač vzduchu ve spreji

Osvěžovač vzduchu ve skleničce. Vyrobte si osvěžovač vzduchu , kterým můžete vždy navodit pocit svěžesti v místnosti. Na jeho výrobu vám postačí 2ml vody (destilované nebo vychladlé převařené), 1ml alkoholu a kapek esenciálního oleje. Skvělá je osvěžující a přitom kořeněná kombinace citronu a hřebíčku.


Vybírejte osvěžovače vzduchu s uklidňující vůní levandule, sladkou vůní vanilky nebo romantickou vůní jasmínu! Nečekala jsem to a ač mi náš domácí stav ovzduší kolikrát nejde pod nos, jsem moc ráda, že vím, že se v tom puchu neplácám sama.

Povzbudilo mě to a vyrobila jsem hned další vonítko tentokrát ve spreji , pro ty kouzelné momenty těžšího kalibru, kdy klasické vonítko stand-up nestačí. Ambi Pur Premium Thai Escape osvěžovač vzduchu ve spreji , vůně orchidejí, 3ml S osvěžovačem vzduchu Ambi Pur Thai Escape odstraníte stopy po jakémkoliv zápachu snadno a rychle v celé domácnosti a nahradíte ho lehkou a exotickou vůní s převládajícími tóny orchidejí. Látky, které negativně ovlivňují kvalitu vzduchu ve vašem bytě a mohou stát za celou řadou zdravotních problémů. Chemické osvěžovače vzduchu pachy neodstraňují, ale pouze překrývají. Myslete na svoje zdraví a vyrobte si doma přírodní osvěžovač vzduchu ! Gelový osvěžovač vzduchu.


Můžete tvořit i vlastní kombinace a můžete si jej vytvořit v barvě jakou si přejete. Pokud máte rádi silnější vůně, ale nechcete kvůli nim zapalovat svíčky, či aromalampy kvůli otevřenému ohni, tento návod je přímo.

Eliminují zápachy a provoní náš domov svěží vůní. Existuje několik druhů osvěžovačů vzduchu , ze kterých si vybere každý dle libosti. Jaký osvěžovač si vybrat, aby splňoval naše požadavky? Hledáte domácí osvěžovač nebo vůni do auta? Barvy a nátěrové hmoty.


Domácí potřeby a spotřebiče. Lampové oleje a podpalovače. Lubrikační gely a kondomy. Brise aerosol je osvěžovač vzduchu ve spreji. Okamžitě zbavuje místnost nepříjemných pachů a osvěží celý byt.


Další osvěžovače vzduchu ve spreji se aplikují na nesavé povrchy, například na dlaždice k toaletě nebo do nádoby s WC kartáčem. Lze zakoupit několikalitrové náhradní náplně do osvěžovačů, s nimiž se umývají také podlahy a povrchy všude tam, kde usilujete o zachování svěžesti a potlačení nepříjemných pachů. Komerční osvěžovače vzduchu považuju za koncentrované drahé zlo v lákavém balení s chytrou mozek vymývající reklamní kampaní. Vemte rozum do hrsti a udělejte si vlastní osvěžovač se sílou z přírody. Budete potřebovat: pěknou sklenici s víčkem 1g jedlé sody (velká výhodná balení seženete zde) kapek.


Nemusíte platit zbytečné provize a poplatky prostředníkům! Neustále dokola kupované osvěžovače vzduchu se mnohdy cenově moc nevyplatí. Přečtěte si pár tipů, jak si vyrobit domácí přírodní osvěžovač vzduchu.

Bude levný, ekologický, nebude škodit lidskému organismu a může mít i léčivé účinky. Tip: Jak vyrobit draka, který zaručeně poletí? Díky tomu se skvěle hodí do jakékoli místnosti v domácnosti.


Vyzkoušejte kompletní řadu výrobků Ambi Pur s jedinečnou technologií OdourClear, například osvěžovač textilií nebo osvěžovač do auta Ambi Pur Car. Kupované osvěžovače vzduchu jsou bohužel plné látek, které škodí našemu zdraví. Zkuste si přečíst složení a účinky těchto látek a garantuji Vám, že komerční osvěžovač vzduchu poletí do koše (což posléze škodí i životnímu prostředí).


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky