pátek 6. září 2019

Nádoba na med s výpustí

Stáčecí nádoba slouží pro plnění, resp. Současně lze nádobu použít na čeření, což znamená, že se med nechá v nádobě až do úplného vyplacení nečistot na hladinu medu ve stáčecí nádobě. Slouží pro plnění (stáčení) medu do sklenic. Válcová nádoba lehce kónického tvaru je určena pro skladován í medu.


Je opatřena uchy pro přepravu, má max.

Plastová nádoba pro potravinářský průmysl s vý. Doprava - přehled možností. Existuje několik možností, jak po nákupu převzít své zboží.


Díky střihovému (plastový) kohoutu je plnění snadné a rychlé. Praktické, skládací vědro na vodu, vhodné jako pomocník při mytí. Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a včelích produktů.


Výpusť umístěná u dna je jednoduchá šroubovacího typu.

Tieto súbory cookie sú nevyhnutné pre fungovanie webových stránok a nie je možné ich vypnúť v našich systémoch. Zvyčajne sa nastavujú iba ako reakcia na akcie, ktoré ste urobili, ktoré predstavujú žiadosť o poskytnutie služieb, ako napríklad nastavenie vašich osobných preferencií, prihlásenie alebo vyplnenie formulárov. Levná plastová nádoba na med s jednoduchou šroubovací výpustí u dna. Nádoba je celá z plastu.


Plastové nádoby na med jsou vyrobené z hladkého a lehce umyvatelného plastu. Díky kvalitnímu provedení je dosaženo vysoké životnosti, odolnosti a pevnosti při správné manipulaci. Díky jednoduché konstrukci ventilu jej lze jednoduše vypouštět a odmontovat kvůli čištění.


Bílá nádoba na med s víkem má objem 1l, je tedy vhodná na cca. Nerezová nádoba pro práci s medem, vhodná i pro plnění medu do sklenic. Vypouštěcí ventil na dně nádoby je odnímatelný pro snadné čištění. Bílá plastová nádoba na med s víkem má objem kg. Všechny části nádoby, včetně závitu jsou z plastu, med tak není ve styku s žádnými jinými materiály.


Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí! Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch. Vhodná zejména k okamžitému pastování a pak stočení do sklenic pomocí výpusti.


Vejde se do ní až kg medu.

Dvouplášťová nerezová nádoba na med s uzavíratelným víkem a vlastní výpustí z nerezové oceli. Kvalitní bílá plastová nádoba na med s víkem a výpustí pro snadnou práci s medem. V této sekci naleznete včelařské potřeby pro práci s medem, jako jsou, nádoby na med , cedníky, odvíčkovací talíře, vidličky, sklenice, víčka atd.


Včelí med je hodnotná přírodní potravina vytvořená včelami ze sesbíraných sladkých šťáv květin (nektaru) či stromů (medovice). Naše nabídka obsahuje také odkapávač na sudy s nerezovou výpustí či víko na mlékárenskou konev. Nechybí zde ani těsnění na konev pod hliníkové víko, nebo vědro s poklicí, které využijete při medobraní i běžném skladování.


Ideální nádoba je taková, kterou může včelař umístit přímo pod výpusť medometu, pak může pozorovat, jak med pomalu stéká a zaplňuje celou nádobu. Je důležité také spolu s nádobou vybrat sítko , které skvěle padne na její průměr a zajistí filtrování medu tak, aby do nádoby stékal již med čistý od veškerých voskových nečistot. Všechny námi nabízené nádoby mohou být využity pro dotační program z EU. Můžou se použít na čaj, na vodu, na slazené nápoje nebo na mléko. Nejvíce jsou várnice s výpustí používány na čaj.


Tyto várnice na čaj jsou vlastně dvě nádoby v sobě. Vnitřní nádoba je nerezová. Díky tomu, že je vnitřní nerez nádoba menší, je mezi nimi mezera a tím dochází k dobré izolaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky