středa 4. září 2019

Půjčovna inline bruslí

Servis inline bruslí , čistění, výměna koleček, ložisek, brzdových špalků, přezek apod. Speciální úpravy bruslí (např. výměny rámů pro přechod na větší kolečka). Prodej inline příslušenství - brzdy, kolečka, ložiska, šrouby atd. Podrobnější informace o naší půjčovně najdete níže. Stezka se vyznačuje kvalitním povrchem a malebnou scenérií podél pražské ZOO a Podhoří.


Půjčovna in-line bruslí Praha-Troja.

PŮJČOVNA IN-LINE BRUSLÍ. Půjčujeme in-line brusle a in-line vybavení. Chrániče a helma k bruslím zdarma!


Otevírací doba půjčovny: - h. Vratnou kauci je možné složit pouze v hotovosti! Potřebujete naučit správnou techniku inline bruslení? Chtěli by jste si půjčit koloběžky, brusle nebo longboard? Jsou Vaše brusle ve špatném stavu a potřebují opravit?


Chcete koupit nové inline brusle, náhradní díly nebo koloběžku?

Pro naše sportovní aktivity – KURZY, KROUŽKY, PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY je možné zapůjčit veškeré potřebné dětské inline vybavení. Brusle jsou od kvalitního německého výrobce Powerslide. Disponujeme cca páry nastavitelných bruslí ve velikostech – 3 – 3 – 40. Více koleček se dříve používalo na závodní rychlobruslařské modely. Tříkolečkové brusle se.


Naše půjčovna inline bruslí se nachází v bezprostřední blízkosti nových bruslařských terénů v opavských Městských sadech, na Jaselské ulici č. Ideální bruslařské plochy jsou vzdálené pár kroků, nebo skluzů. V dohledu je také skatepark se spoustou umělých překážek pro skokany a trikaře. Nabízíme půjčení in-line kolečkových bruslí přímo na 7km dlouhé inline stezce lemující pravý břeh Vltavy. Vyberou si děti, dospělí, začátečníci i pokročilí.


Velmi příjemná zpráva je ta, že částka zaplacená za zapůjčení inline bruslí Vám bude při nákupu bruslí nových u nás odečtena od ceny nové brusle :-). Brusle si můžete vyzvednout po telefonické dohodě v Olomouci. Seznam půjčoven in-line bruslí v Brně.


Vyražte se projet na inline bruslích po malebné 7km dlouhé stezce lemující pravý břeh Vltavy podél pražské ZOO a Podhoří. Beach volejlbalové hřiště. Zarezervujte si se svojí partou naše hřiště – čeká v. Přehled půjčoven v Praze.


Každá bruslařská lokalita má v Praze svoji půjčovnu.

Inline bruslení na Letné. Tyto půjčovny jsou zavřené za.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky