pondělí 30. září 2019

Retenční nádrž 5m3

Retenční nádrž 5m3

Tato plastová nádrž je vyráběna z polypropylenových desek a její objem je m3. Více informací Více informací. Samonosná nádrž na dešťovou vodu 5mnachází uplatnění v místech bez přítomnosti spodní vody a těžší jílovité půdy. Nádrž na dešťovou vodu samonosná o objemu mse ukládá na pevnou základovou desku a následně obsypává zeminou. Slouží pro skladování užitkové vody k jejímu dalšímu použití např.


Retenční nádrž 5m3

Slouží k akumulaci dešťové vody kterou lze poté dále využívat. Je vhodná do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy. Akumulační nádrž je navržena jako retenční nádrž bez odtoku a slouží pro zachycení přívalových dešťů. Po srážkové události je vždy potřeba retenční kapacitu co nejrychleji (ideálně max. do dnů) vyčerpat.


Nejčastěji to bývá „vyplýtváním“ na zálivku zeleně poté, co už je zemina schopna pojmout. Výrobce Mravec plast chce touto cestou zákazníky a zájemce o nabízené plastové nádrže ubezpečit, že i přez vážnou situaci koronavirové infekce panující v ČR, nejsou dodávky objednaných nádrží přerušeny. Bazény, jímky, septiky, retenční nádrže - NemKoCZ s. Naše firma je českým specialistou na výrobu plastových retenčních nádrží dešťové vody, jímek, septiků, bazénů a mnoho různých plastových produktů. Nádrž je využitelná nejen na dešťovou vodu, ale vzhledem ke svým rozměrům také jako jímka (žumpa) na odpadní vodu.


RETENČNÍ NÁDRŽE NA DEŠŤOVOU VODU. Polypropylénová 1 nepropustná nádrž určená k akumulaci deštové vody. Jímka na vodu 5mPoctivá jímka 5mna vodu. Opatření proti koronaviru se naší firmy zatím nedotýkají, zatím vyrábíme i rozvážíme.


Kvůli ochraně zákazníků, bude mít řidič, při kontaktu s Vámi, roušku a rukavice. Připravte si prosím přesný obnos. Plastová samonosná jímka 5mje určena především pro jímání odpadních vod. Pro tyto účely je opatřena vtokem a revizním komínkem libovolné výšky.


Retenční nádrž 5m3

V případě přání zákazníka rádi nádrž opatříme také potrubím odtokovým nebo výtlakem na čerpadlo – především v případě použití jako nádrže na vodu. Nádrž na dažďovú vodu samonosná o objeme msa ukladá na pevnú základovú dosku a následne sa obsypáva zeminou. Retenčná nádrž samonosná 5mna. Slúži na skladovanie úžitkovej vody k jej ďalšiemu použitiu napr. Průměr 200cm, výška 150cm.


Maximální zásyp na jímku je povolen 30cm zeminy. Nádrž začněte plnit vodou a současně obsypávat přesátou zeminou, pískem či štěrkopískem (to platí pro nádrže samonosné) nebo betonovat plášť nádrže (platí pro nádrže určené k obetonování). Rozdíl mezi výškou hladiny vody a zásypem (zemí nebo betonem dle typu nádrže) nemá překročit cm. Tuto dvouplášťovou retenční nádrž na dešťovou vodu 5mtvoří dva 1 nepropustné pláště. Zpravidla se tato nádrž na dešťovou vodu používá v místech s přítomností spodní vody nebo jílovité půdy.


Retenční nádrž 5m3

Dešťovka se usazuje na základovou desku o tloušťce – cm. Prostor mezi plášti nádrže na dešťovou vodu se vyplňuje betonem, což zajistí zpevnění. Toto příslušenství, vám k jímce na dešťovou vodu ( retenční nádrži), připravíme a zabudujeme do jímky ( retenční nádrže) tak, aby vše bylo vodotěsné a stabilní.


V našem ceníku (dole), najdete speciální sekci čerpadel a doplňků pro jímky na vodu a retenčních nádrží. My ale samozřejmě umíme zabudovat i další. Samonosná kruhová plastová jímka slouží k zachycení znečištěných vod z objektů.


Jímka je určena do míst se staticky méně namáhaným prostředím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky