čtvrtek 12. září 2019

Opravy karavanů praha

Na všechny provedené opravy a vyměněné díly, se vztahuje záruční lhůta, dle platných zákonů. Campervan Services je rodinná firma věnující se opravám a servisování karavanů a obytných vozidel. Máme let zkušeností s rozličnými opravami obytných vozidel, z toho let ze zahraničí včetně provozování mobilního servisu pro obytná auta a karavany. Jsme firma s dlouholetou praxí v oboru servisu karavanů a obytných vozů. U nás najdete kompletní servis,kontroly a montáže doplňků pro vaše mazlíky.


Nabízíme individuelní přístup k zákazníkům a poradenský servis. Půjčovna a servis obytných aut a karavanů. Servis karavanů a obytných aut - opravy , údržba. Opravy karavanů a přívěsů. Montáže doplňků – klimatizací, topení, boilerů, lednic, WC, markýz, držáků na kola, antén, elektroinstalace pro dobíjení 12V za jízdy a všeho, co ke karavanu patří.


Servisní centrum karavanů s plochou až pro dvacet přívěsů a vozidel v Brandýse nad Labem. O Vaše karavany se postarají školení pracovníci s maximální péčí. Kromě prodeje a pronájmu nabízíme individuální dovoz ze zahraničí, výkup karavanů a komisní prodej. Nově dáváme na karavany záruku měsíce na funkčnost spotřebičů a možné je i karavan otestovat proti vlhkosti.


Námi nabízené karavany se z pravidla liší. Kvalitní servis obytných vozů, dodávek a karavanů. Aktuální katalog firem v kategorii servis karavanů. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Prodej karavanů a obytných automobilů v Praze a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba KaravanTravel. Prodej - půjčovna obytných vozů, CARAVAN METROPOL, spol. Car-Star Centrum obytných vozidel,. Approved Installation Engineer Waeco Caravan Engineering Technical Training Certificate LV ELV Systems Equipemnt and Circuits Competency Level 3. Hlavní město Praha - Najisto.


Opravy karavanů praha

Habří: Provádím servis karavanů , ať už se jedná o elektro, vodu nebo plyn. Po dohodě lze provést i serv. Nabízíme kvalitní německé vozy Burstner, kompletní vybavení vozů, pomoc se sestavením vaší trasy a itineráře, Vaše dovolená na klíč. Jeden z dalších projektů byla rekonstrukce Frankia A730. Uplná rekonstrukce výdřev alkovny a části levého boku,interiéru a,koupelny,rozvodu vody a elektřiny,lakování a nakonec polepů dle původního vzhledu.


Search × Vítejte v opravně OPRAVY SERVIS MONTÁŽ DOPLŇKŮ PRODEJ a PŮJČOVNY Přejít na obsah. Servis a opravy karavanů , obytných aut a přívěsů svěřte do našich rukou. Zaručujeme Vám kvalitní provedení. Kromě servisních prací na motoru, podvozku, karoserii a nástavbě provádíme také montáž veškerého vybavení a příslušenství karavanů. Přebírání karavanů ze servisního oddělení je doporučeno do 16:za přítomnosti technika.


Zákonné kontakty a informace. Povinné informace dle zákona č. ES o ochraně spotřebitele. Obchodník: CARAVAN Plus s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky