úterý 10. září 2019

Demontáž klimakompresoru

Get without the ads. Kompresor klimatizace - montáž Auto Kelly. Unsubscribe from Auto Kelly? Nevýhody: má menší čistící účinek, uvolní pouze volné částice v systému.


Proplachování provádějte vždy podle pokynů a návodu výrobce zařízení. Takže, dnes se podíváme na jedno starší video. V rychlosti si povíme něco o klimatizaci a pak se vrhnu na rozborku. Video je sice ve full H ale kvalita zvuku nestojí za moc.


Můžete někdo napsat stručný návod jak na výměnu klimakompresoru. Jak vypustit chladivo pred demontáži. Nemůžu při tom nějak rozhodit rozvody, které by pak zapříčinily destrukci motoru. Můžu po výměně kompresoru zapnou klimu bez chladiva a zkusit jestl. Při jeho výměně musíte postupovat velmi pečlivě, jinak zkrátíte životnost nového kompresoru na několik měsíců, nebo jej rovnou zničíte.


V servisním manuálu udržby kompresoru není zmínka o možnosti výměny ložiska, ale jde to. Demontáž řemenice z klimakompresoru je možná na autě při demontovaném kompresoru z motoru bez odpojení klimatizačního okruhu. Odšroubuje se matice na hřídeli (pravotočivý závit) a rukou se sundá deska s hr. Mám jedničkovou Octavii kombi 1. Když budete pod autem,bude Vám to jasnější,až přidám ten VW obrázkový návobude to lepší.


No máme silenblok dole a máme místo pro demontáž klimakompresoru. Potřeboval bych vědět, jak demontovat originál rádio s navigací (budu dávat nové multifunkční), jsou tam jen dva otvory proti normálnímu rádiu, kde jsou čtyři. Oprava spojky klimakompresoru SANDEN ve vozidle OPEL MERIVA popíšu zde, jak rozebrat spojku na základní celky, podrobnější informace včetně diagnostiky závad kompletního kompresoru, poskytne dílenská příručka od výrobce, doporučuji si přečíst ! Pokud je zaseklá řemenice na klimakompresoru viděl bych to spíš na zaseklý vlastní kompresor.


Sundej řemen a zkus rukou protočit kompresor. Pokud ne, tak to vypadá na odbornou demontáž a opravu. To doma neuděláš, pokud tedy nemáš potřebné vybavení a to asi ne, protože jinak by jsi se neptal. Martin děkuji , mám vyzkoušeno se starat a octa tě nikdy nezklame #128578; Dnes přišli Eibach pružiny Nevím jestli mám rovnou vyměnit tlumiče abych je nemusel třeba za rok dva měnit ,tak udělat celý a vím že budu mít klid ( najeto 170tis km) ale pak zase otázka jaké tlumiče jestli origo , sasch ,monroe,.


Stránka - ahojtepopojížděl jsem se v koloně. Bylo vedro tak jsem měl zaplou klimu. Najednou smra jako kdyby smrděly brzdy. Myslel jsem si že to jde od nákladáku který jel přede mnou. Dá se vymontovat ta elektromagnetická spojka bez demontáže kompresoru?


Ať už přijedete s jakoukoliv značkou vozu, v autoservisu AZM Brno jsme na výměnu oleje dokonale připraveni. Výměna oleje v převodovce – AZM Brno. Mrcookie: ahoj, posliš ať už pojedeš kamkoliv né značkovej servis ! Byl tu u mě někdo s alhambrou že už mu vyměnili díly za 14tis.


Poskytujeme službu „výměna autobaterie Brno“. Přijatelná cena, rychlá realizace. Provádíme výměny autobaterií automobilů všech značek a stáří. Ceník prací a služeb autoservisu. Při určení ceny oprav a autodílů se snažíme vždy co nejlépe informovat klienta před započetím servisu.


Pro představu přikládáme několik orientačních cen oprav aut. Zdravim,jsem tu novej a chtěl bych poradit. Po napíchnutí bylo zjištěno,že nejde klimakompresor,tudíš netlačí klima.


Koupil bych servisní sadu ,nebo nějakej starší,ale nevim jakej na 2. Pneuservis a autoservis Petráš je rodinný servis s mnohaletou tradicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky