čtvrtek 19. září 2019

Krbová kamna s výměníkem 18 kw

Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou. Krbová kamna s výměníkem na vodu jsou vhodná i pro moderní nízkoenergetické domy. Krbové vložky s teplovodním výměníkem umožňují vytápět místnost pomocí krbu a díky teplovodnímu výměníku mohou ohřívat užitkovou vodu do radiátorů nebo do akumulační nádrže.


V naší nabídce naleznete různé rozměry krbových vložek s teplovodním výměníkem o různém výkonu. Peletová kamna s výměníkem Extraflame Iside Idro mají celkový výkon 18. Společnost LaNordica - Extraflame oslavila let od svého založení.

Vznikla jako tradiční rodinná firma, jejíž kredit nejen na evropském, ale i světovém trhu neustále stoupá. Kamna nemusí být jen doplňkem interiéru, můžete s nimi vytápět celý dům. Kvalitní teplovodní výměník předává do vody až tepla. Naše kamna s výměníkem mají dostatek výkonu i pro ohřev užitkové vody. U vybraných kamen s teplovodním výměníkem je použita tzv.


Klapka slouží pro snadnější roztopení kamen, kdy je voda ve výměníku studená. Otevřením klapky se uvolní jednodušší cesta pro spaliny, které by jinak prostupovaly studeným výměníkem , což by mělo za následek rosení výměníku a jeho následné dehtování. Výkonná krbová kamna PRITY s teplovodním výměníkem o maximálním výkonu kW. W , z toho do vody (radiátorů) jde 7.

Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu. Teplovodní krbová kamna za super cenu. Kamna s teplovodním výměníkem můžeme doporučit do rodinných domů, kde vytápí více místností, či do restaurací a hotelů. Při výběru krbových kamen s výměníkem je důležité vypočítat výkon teplovodního výměníku, dle počtu radiátorů, jejich typu, případné akumulační nádrži a způsobu zapojení. S určením výkonu se vždy poraďte s topenářskou firmou.


Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení. Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumulační nádrže. Podkladová skla určená jako podložky pod volně stojící krbová kamna.


Levná krbová kamna - velký výběr naleznete online na BauMax. Výměník je situován vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen. Součástí je litinový rošt. Přívod primárního vzduchu je regulovateln.


Zvolit si také můžete, zda hledáte krbová kamna s výměníkem nebo bez výměníku nebo zda hledáte kamna akumulační. Na trhu jsou tisíce modelů krbových kamen nejrůznějších značek. Zde najdete krbová kamna , která jsou buď ve své kategorii na trhu nejprodávanější nebo nás určitým způsobem zaujala (funkcí, designem, cenou a pod).


Automatický provoz, jednoduchá instalace, příjemné teplo po celém domě a nízké náklady jsou přednosti, které nelze přehlédnout. Bella Thalia Nera jsou krbová kamna s výkonem až kW a jednoduchou obsluhou. Rohová krbová kamna Prity AM Ws výměníkem mají celkový jmenovitý výkon 13.


W , jmenovitý výkon do výměníku kW , maximální výkon do výměníku je kW.

Krbova kamna s výměníkem výkon kW. Kamna s výměníkem lze navíc velmi jednoduše nainstalovat, případně naopak výměník odstranit a vývod zaslepit. V topeništi krbových kamen je umístěný výměník, do kterého je předávané teplo sáláním z plamenů a tokem spalin.


Jak postupovat při výběru krbových kamen?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky