pondělí 16. září 2019

Pobyt s fitness

Okrem našej každodennej práce, ktorou je cvičenie vo fitness centre, sa vo voľnom čase venujeme organizácii fitness pobytov. Tu sa snažíme pre účastníkov pripraviť bohatý program cvičení rôzneho typu, pohybové hry a wellness tak, aby si odpočinuli od bežného uponáhľaného života a na víkend sa venovali iba sami sebe. Víkendové pobyty nabízí vždy i bohatý doprovodný program, který zahrnuje širokou škálu wellness procedůr, kosmetické poradenství, tělní analýzu, tombolu a další aktivity. Máte radi aktívny odpočinok? V tom prípade ste tu správne!


Organizujeme víkendy plné zábavy v kombinácii s rôznymi druhmi cvičení.

Ubytování na zámku s fitness balíčkem je dvoudenní fitness a relaxační pobyt v zámeckém prostředí zaměřený na relaxaci a zdraví v samém srdci Plzeňského kraje, kde si na své přijde opravdu každý. Můžete se těšit na bazén s protiproudem a chrličem, vířivku, Kneippův chodník, zážitkové sprchy, parní sauny, relaxační a léčebné koupele a rozmanité masáže. FITNESS Moderně vybavené fitness nabízí možnost vstupu do tří sekcí, a to sekce pro cvičení, masáže a relaxaci. Aktivní rodinná dovolená. Pro rodiny a maminky s dětmi v krásném prostředí, pěkné hotely, děti zdarma.


Start your fitness routine with this aerobics video for beginners. This 45-minute workout will help to improve your general fitness and help you reach a healthy weight. If you cannot follow all the steps at first, just keep moving.

You may want to have some water handy. Poďte si užiť fitness víkendový pobyt. Strávte víkend plný príjemnej fyzickej aktivity a zažite pri tom kopec zábavy. Wellness pobyt s polpenziou na noci.


Dovolená se cvičením v ČR. Na pobyty pro ženy se specializujeme již let. Fitness pobyty, wellnes pobyty pro ženy, víkendové pobyty pro ženy a pobyty u moře se cvičením speciálně připraveném pro ženy.


Pre hotelových hostí je taktiež k dispozícii Premier Fitness aj s vodnými bicyklami. Zrkadlisko v Health Spa Balnea? There’ s a reason that ‘Fitbit’ is a byword for ‘ fitness tracker’.


The brand has led the industry from the off and several iterations in, the Charge line has been as good as it’ s ever been. A to doslova – v létě i na podzim vás totiž uvítá nový a moderní hotel Gól, který stojí uprostřed krásné přírody Horní Oravy. Užijete si tu skvělou polopenzi, fitness , ale i pořádnou dávku relaxu.


Podle počtu nocí budete mít 1–privátní vstupy do wellness. Hledali jste fitness pobyt ? Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Zažijte neopakovatelný týdenní pobyt plný oddychu a skvělých wellness služeb, bazénů a fitness v AquaCity Poprad.

Budou pro Vás připraveny animační programy, relaxační masáže a procedury. Dopřejte si pobyt plný relaxu a odpočinku uprostřed klidné přírody u Medlovského rybníka. Pobyt na nocí za cenu 6. Zvýhodněný pobyt nabízí ubytování v komfortně zařízeném pokoji dle vašeho výběru s polopenzí a výborným dortem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky