pondělí 16. září 2019

Retenční nádrž 6m3

Retenční nádrž o velikosti 6mslouží pro zadržování dešťové vody. Samonosné provedení je vhodné k uložení do míst, kde se nevyskytuje spodní podzemní voda. V případě, že je třeba plastovou samonosnou nádrž uložit hlouběji (např. z důvodu spádu nátokového potrubí), je třeba nad retenční nádrží vytvořit takové stavební opatření, které navrhne statik s ohledem na plánované zatížení horní strany.


Retenční nádrž 6m3

Po instalaci je samonosná plastová retenční nádrž pouze pochozí. Tuto samonosnou nádrž na dešťovou vodu 6mje vhodné umístit do prostředí bez výskytu spodní vody či těžší jílovité půdy. Nádrž na dešťovou vodu by současně neměla být použita v prostorech s vyšším statickým zatížením (blízká veřejná komunikace, přejezd aut). Dešťovka je pochozí a její usazení probíhá na základové desce o tloušťce – cm. Slouží k akumulaci dešťové vody kterou lze poté dále využívat.


Je vhodná do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy. Umožňují zachycení srážkové vody a další využití na zahradě nebo v domácnosti. Snádná montáž k obsypání pouze zeminou bez nutnosti betonování. Kvalitní materiál a masivní konstrukce nádrže zaručují dlouhou životnost.


Retenční nádrž 6m3

Hodně záleží na co budete využívat dešťovou vodu jestli na zalívání zahrady, mytí auta, sprchování, splachování WC apod. Samonosná jímka na dešťovou vodu je vyrobena z kvalitních materiálů, je 1 nepropustná. Vyznačuje se dlouhou životností a bezúdržbovým provozem.


Plastová jímka 6msamonosného provedení od českého výrobce. Jímka je vyrobena z certifikovaného polypropylenu, taktéž od českého výrobce. Velmi kvalitní a odolné vyztužení zajišťuje samonosnost konstrukce, vyztužení je provedeno uvnitř nádrže. Toto řešení ještě více zjednodušuje. Nádrž je opatřena vnějšími žebry, které zabezpečují řádné přilnutí nádrže do betonu.


Retenční nádrž 6m3

Při doručení Vám bude předán montážní návod s pokyny k uložení. Z plastu, kvalitního Polypropylenu, bez podílu recyklátu. Jímka se dá použít jako jímka na vodu, jímka na dešťovou vodu, retenční nádrž , nádrž na odvodnění z drenáže atd. Bazény, jímky, septiky, retenční nádrže - NemKoCZ s. Naše firma je českým specialistou na výrobu plastových retenčních nádrží dešťové vody, jímek, septiků, bazénů a mnoho různých plastových produktů.


Mezi další výhody této retenční nádrže patří zejména nízké pořizovací náklady. V jednom celku zajišťuje filtraci srážkové vody, její akumulaci, čerpání do rozvodu a doplňování pitné vody do systému v případě nedostatku srážek. Mezi dva 1 vodotěsné pláště, ze kterých je tato nádrž na dešťovou vodu vyrobena, doporučujeme vylít beton. Tento krok zaručí, aby se konstrukce retenční nádrže zpevnila a odolala spodní vodě nebo jílovité půdě. Vhodná ke skladování dešťové vody.


Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží. Maximální zásyp na jímku je povolen 30cm zeminy. Jedná se o kvalitní nelepenou jímku. Hranatá samonosná nádrž na dešťovou vodu 6mnachází své uplatnění především v místech bez přítomnosti spodní vody a těžší jílovité půdy.


Naše společnost z Hradce Králové je českým specialistou na výrobu plastových retenčních nádrží dešťové vody, jímek, septiků a jiných produktů. Průměr 220cm, výška 150cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky