pondělí 9. září 2019

Termostat s externím čidlem

Univerzální zásuvkový elektronický termostat UT3s digitálním zobrazením zapínací, vypínací a aktuální teploty pro spotřebiče o výkonu do 3. W s přesností zobrazení 1°C s přesností s. VZásuvkový termostat s externím čidlem s funkcí časovače 380. S výhodou lze použít např. Typové označení termostatů analogových s kolečkeATR Analog Thermo Room = prostorový termostat , ATF Analog Thermo Floor = podlahový termostat jen s externím čidlem , ATC Analog Thermo Combined = kombinovaný termostat s prostorovým i podlahovým senzorem.


C při nastavování požadované teploty lze využít pojistku proti nastavení nežádoucí teploty neoprávněnou osobou termostat má přepínací kontakt, lze jej tedy využít pro vytápěc.

Popis: prodám digitální termostat s externím čidlem (regulátor teploty) široký rozsah nastavení teploty. Podlahové termostaty s externím čidlem. Digitální termostat B-s čidlem o délce m. Jedna zásuvka - označená I - je určena pouze pro regulaci topení. Teplotu nastavujeme pomocí kolečka a díky přehlednému displeji s velkými číslicemi lze snadno odečíst aktuálně měřenou teplotu v místnosti, nastavenou komfortní teplotu a symbol sepnutí ovládaného zařízení.


Dbejte na to, abyste zajistili přímý a bezpečný kontakt s povrchem. Před zajištěním čidla je nezbytné odstranit v místě instalace veškerou izolaci. Kapilární trubice mezi termostatem a externím čidlem se nesmí v žádném případě ohýbat! Jednoduchý digitální termostat s výstupním relé umožňuje regulovat teplotu v rozmezí -50°C ~ 100°C s rozlišením 0.

Na jeden výstup je možné připojit například topení a na druhý chlazení. Topení i chlazení pak budou udržovat nastavenou teplotu na termostatu. Prostorový termostat Nea HCT může být volitelně kombinován s externím čidlem REHAU.


Týdenní termostat Bluepoint BPT3a oddělené kulové čidlo jsou vhodnou kombinací pro snímání sálavé složky. Termostat s kapilárovým čidlem SALUS AT10F. V případě potřeby lze zapojit ovládání více zářičů.


Nabízí provozní režimy – komfort, útlum, ochranný a automatický s časovým programem. Regulátor umožňuje nastavit týdenní časový program. Napájení je ze sítě AC230V nebo bateriemi DC3V. Použití pro líhně, odchovny, akvária, teraria, atd.


Pokud termostat použijete pro podlahové vytápění, systém zapne topný systém k dosažení požadované teploty a současně zamezí přehřátí a poškození podlahy. Při nastavování požadované teploty. Více informací o sortimentu, technických informacích a cenách naleznete v obsáhlém katalogu výrobků.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Elegantní řešení termostatu s podsvíceným displejem a externím čidlem pro podlahové topení. Popis: Prodám digitální termostat s externím čidlem (regulátor teploty) s nastavením teploty po 1°C široký rozsah nastavení teploty. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Malá líheň s termostatem je ohřívána 60W mléčnou žárovkou, vypínanou. Větrací otvor na pravé straně. A Na výstupu je přepínací relé, tzn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky