pátek 20. září 2019

Protierozní geotextilie

Maloodběratelé a fyzické osoby bez IČ mohou ekotextilie (a další sortiment jako tkané a netkané geotextilie , protierozní geomatrace a geobuňky) nakupovat za zvýhodněné ceny přes eshop GEOmall. Protierozní funkce geotextilie Rozhodujícími faktory pro výběr vhodného typu trvalé protierozní ochrany jsou četnost srážek, rychlost proudění vody, sklon a délka svahu, typ zeminy a rostlinného pokryvu. Každá geotextilie je vhodná pro jiné použití. Vhodnost je dána zejména funkcí geotextilie , pro kterou je geotextilie vyráběna.


Protierozní systémy a geotextilie Protierozní systémy jsou sítě instalující na svahy, do koryt vodotečí apod. Díky těmto systémům se eliminují následné opravy erozních rýh a snižují se významně náklady na opravy a údržby díla.

Kromě rytí a sázení po vrstevnici se můžete pojistit i položením přírodních protierozních geotextilií. Geotextilie slouží k ochraně či oddělení materiálů odlišné povahy. Nejčastěji se vyrábějí z polyethylenu (PET) nebo polypropylenu (PP). Klasicky rozlišujeme dva typy geotextilií a to dle kritéria zda se jedná o geotextilie netkané nebo tkané.


Opěrné zdi, strmé svahy, protierozní ochrana, vyztužování podloží a asfaltových vozovek. Přispívá k lepšímu uchycení vegetace ve svahu. Při aplikaci na svah je vhodné síť ukotvit skobami. Tyto sítě a rohože jsou vyráběny z přírodních kokosových vláken, juty a slámy.


Tedy tam, kde si půdní.

TECHNICKÉ TEXTILIE, spol. Vítejte v internetovém obchodě firmy JUTA a. Jsme rádi, že jste se rozhodli využít pohodlného nákupu produktů v našem e-shopu. Současně doufáme, že s kvalitou i cenou našich výrobků budete spokojeni. O nás Kontakt geotextilie , geomříže Geosyntetika Geosyntetické výrobky se používají při výstavbě dálnic, letišť, komunikací různého druhu, parkovišť, svahů, náspů, drážních těles, břehů moří, řek, jezer, umělých vodních nádrží a kanálů, opěr mostů a viaduktů. Protierozní rohože a sítě představují skupinu různých materiálů, v jejímž rámci můžeme vyčlenit prostorové sítě z plastických hmot vyráběné různými metodami, které se vyznačují vysokou trvanlivostí, a dále biologicky rozložitelné rohože a sítě vyráběné nejčastěji z kokosových vláken.


PŘÍRODNÍ PROTIEROZNÍ SÍTĚ. Netkané Tkané geotextilie , Hrydroizolační fólie, Nopové fólie , Protierozní mříže, drenážního potrubí. Přírodní jutové či kokosové protierozní sítě. Tato geotextilie je velmi vhodá pro pokládku jezírek s větším mechanickým zatížením.


Protierozní geotextílie se rozdělují podle původu materiálu na přírodní, syntetické a směsné. Doposud nejčastější byly syntetické a směsné – vyrobené za použití umělých hmot nebo s příměsí přírodních vláken a mající různý stupeň stabilizace proti rozkladu ÚV zářením. Jejich rozklad obvykle probíhá.


Moderní technologií výroby bylo dosaženo ideálních užitných vlastností, jako je pevnost, pružnost, propustnost vody. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jako dočasná protierozní ochrana (životnost 3-let) zp.

Filtrační geotextilie plní v konstrukci stavby jednoznačnou úlohu – má zajistit, aby částice zeminy (nebo jiné částice), na které působí hydrodynamické síly, nebyly transportovány do konstrukční vrstvy za filtrem. Zároveň ale nesmí geotextilie významně omezovat průchod vody skrze sebe sama - má vykazovat takovou. Orientační životnost jutové geotextilie je - roky, kokosové - let, což je dostatečně dlouhá doba pro vytvoření vegetačního krytu.


Jutová geotextilie má životnost cca 1-roky. Envirofelt PP, zelená, biologicky odbouratelná. Marcador dodavatel geosyntetických materiálů pro ekologické, vodohospodářské a liniové stavby.


Společnost MARCADOR zajišťuje komplexní dodávky geosyntetických materiálů pro ekologické, vodohospodářské a liniové stavby. Dodáváme geomříže, geotextilie separační, ochranné a filtrační, výrobky do asfaltů, geokompozity, protierozní georohože ( jutové a kokosové geotextilie ), geobuňky a jiné. Nabízíme poradenské a konzultační.


Kokosové a jutové geotextilie pro zpevnění svahu, ekotextilie, mulčovací rohože se přírodním původem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky