pátek 27. září 2019

Lednice s mrazákem bazar

Lednice s mrazákem bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Lednice bazar - Sbazar. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac.


Lednice s mrazákem bazar

V mrazáku se tvoří více námrazy, lednice je zepředu lehce promáčklá. Jinak funkční, vše je OK. Je tedy dost velká i pro rodinu. Plně funkční, předvedu, záruka. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Objem chladícího oddělení tvoří 1l. Mrazák je složen ze tří přihrádek.


Vyberte si z naší nabídky. Je to totiž lednice s mrazákem. Nemusíte tak zabírat místo samostatnou lednicí a ještě zvlášť mrazákem. Většina kombinovaných lednic má mrazák dole, který je oddělen samostatnými dvířky od horní části chladničky.


Některé mají menší mrazák v horní části a lednici v části spodní. Nabízíme převážně značkové spotřebiče - vše za přátelsky dostupné ceny. V kategorii naleznete lednice , americké ledničky, kombinované ledničky, lednice s mrazákem i samostatné mrazáky všech značek: Electrolux, Fagor, Gorenje aj. Bazar lednic a mrazáků. Kupujte výhodně a levně.


Lednice s mrazákem bazar

Materiál: dřevo, kovové úchytky Linka je užívaná krátce, bez jakéhokoliv poškození, všechny spotřebiče jsou plně funkční. Kuchyňská linka v provans stylu bílý mat, v pěkném čistém stavu, málo používaná, včetně značkového sporáku s horkovzduchem, a grilem, sklokeramická varná deska s rozšířenými plotnami. Všechny spotřebiče jsou čisté nezažloutlé, trouba i deska nenapečené. U dveří nejde měnit otvírání.


Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Venus- bílá chladnička kombinovaná s malým mrazákem uvnitř. V případě zájmu, je potřeba domluvit převzetí-koupi alespoň dny dopředu, protože je lednice v prvním patře rodinného domu. Pro bližší informace volejte na níže uvedené číslo. Spotřebič je čistý a přezkoušený, se zárukou.


Lednice s mrazákem bazar

Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Vrátit se zpět do obchodu Přihlášení k vašemu účtu. Kč , Praha Kombinovaná lednička s mrazákem Electrolux Objem.


Matic, levitující spodní skříňky, osobitý design, kvalitní materiály, smysl pro detail. Tři ložnice centrálně kuchyň ( lednice ,sporák plynový s garilem ,karma na ohřev vody) obývák s rozkládací sedačku, v kuchyni a obýváku zvýšený strop, plynový krbe, záchod zvlášť od koupelny se sprchou. Prodám sezónní mobilheim 12x m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky