středa 18. září 2019

Vodoměr qn 25

Vodoměr qn 25

Vodomer určený na meranie spotreby množstva pitnej a úžitkovej vody do maximálnej teploty °C a pre pracovný tlak PN 16. Vhodný pre použitie v prevádzke so zlou kvalitou vody. Vyznačuje sa spoľahlivosťou , odolnos ťou voči zlej kvalite vody a bezhlučnou prevádzkou. Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla. Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku.


Vodoměr qn 25

Montáž do horizontální polohy. Kč Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů Nalezeno v. Firma František Pokorný je autorizovaný prodejce vodoměrů a zařízení na měření teploty vody. Nabízí rovněž související opravy a ověřování vodoměrů a měřičů tepla. Hlavní vodoměr slouží k měření spotřeby vody v celém objektu. Umisťuje se zpravidla (podle možností) na rozhraní mezi.


Jsme zaměřeni na prodej vodoměrů, měřičů tepla a jejich příslušenství. Kromě samotných průtokoměrů u nás naleznete i doplňkový sortiment, jako je šroubení, potřeby pro plombování, vodoinstalační materiál a kompozitní poklopy na šachty. Pro potrubí PE – (vnější průměr) včetně a vodoměr Qn musí mít vodoměrná šachta min. Dále může být použita bezedná zateplená šachta o min. Díky velmi vysokém měřícímu rozsahu, spolehlivosti a vynikajicímu zpracování se jedná o vodoměry, které je možné použít jak v bytových jednotkách, tak jako patní měřidla.


Do vodoměrné sestavy se napojuje pomocí šroubení. Jmenovitý vnitřní průměr vodoměru je DN 25. V případě nutnosti použití vodoměru.


Domovní vícevtokový suchoběžný vodoměr na teplou vodu Qn pro montáž do horizontální polohy. Vodoměr DBRF slouží jako kontrolní. Průmyslový vodoměr MeiStream. Sestavljeni so iz podaljšane dvižne cevi, podaljšane oplaščene cevi, vzmetnega obroča, pritrditvenega obroča in različnih tesnil. Obračalnik smeri pretoka se uporablja pri protitočno montiranih podometnih ventilih.


Vodoměr qn 25

Opozorilo: če potrebujete podaljšek, morate le-to pri naročilu tudi navesti. B-METERS domovní vodoměr mokr. Výborná čitateľnosť počítadla. Možnosť diaľkového odčítania cez modul HRI.


Programovateľný impulzný výstup od litra. CZ si můžete vyzvednout v kamenné prodejně na Praze skladem u dodavatele 52. Filtre, spätné klapky, sacie koše. WP-SDC objednací kod °C Qn (Q3) DN stav. Viacvtokový mokrobežný vodomer na studenú vodu, horizontálne potrubie, závit.


Vodoměr qn 25

Ultra-antimagnetický vodoměr na teplou vodu do teploty 90°C. C, PN1 montáž do vodorovné polohy, metrolog. Jednovtokový vodoměr na studenou vodu do 50st.


VODOMĚR 1-vtokový suchoběžný - 5ti místné počítadlo - Třída MODEL °C Qn DN stav. Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce, přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky či k zapamatování nutného uživatelského nastavení - nelze je vypnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky