úterý 24. září 2019

Horizontální akumulační bojler

A právě jeho prostřednictvím udržuje vodu teplou. Jde tak o efektivní a ekonomické využívání zbytkového tepla například od solárního systému, klasického kotle. Akumulační bojler Metalac - MBje horizontální bojler , který je vhodný pro byty obývané dvěma osobami.


Horizontální akumulační bojler Metalac litrů smalt pravý. Díky velkému rozmezí objemů si u nás vybere každý - nabízíme jak malé kombinované bojlery pro menší domy, tak i velké zásobníky o objemu stovek litrů.

Kombinovani prohromski Termorad kombinovani - horizontalni bojleri imaju ugrađen cevni izmenjivač toplote i električni grejač, čime je omogućeno zagrevanje vode na dva načina, korišćenjem električne ili drugog izvora energije – sistem etažnog grejanja ili solarnih kolektora. Servis, prodaja i ugradnja bojera, grejaca, baterija. Besplatna dostava za teritoriju Beograda. Bojleri domacih i stranih proizvodjaca. Provedení výrobku: bílá barva Charakteristika ohřívačů Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi) Elektrické akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 50–2litrů.


Ohřívače vody a bojlery. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler.

Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže, topná tělesa. Jsme si jisti, že si u nás vyberete. Nabízíme kombinované bojlery - akumulační ohřívače vody určené pro zavěšení na zeď nebo pro horizontální upevnění. Moderní akumulační nádrže, bojlery, zásobníky pitné i užitkové vody v mnoha různých typech a variacích pro široké praktické využití v jakékoliv budově najdete pod značkou Reflex.


Samotný termín „ bojler “ pochází z anglického výrazu „to boil“ s významem „vařit, ohřívat“. Pokud zvažujete kombinovaný ohřev , je nutné vybrat vždy tu horší variantu, kde je potřeba větší objem. Z naší aktuální nabídky si můžete vybraty elektrické bojlery v různých variantách jako jsou vodorovný (ležatý) elektrický bojler , svislý (závěsný) elektrický bojler , nebo stacionární (na zem) elektrický bojler.


V naší nabídce naleznete pouze renomované výrobce mezi které jsme zařadili DZD Dražice, Ariston, Tatramat. Vně je bojler chráněn pomocí. Na osnovu pažljivo registovanih potreba tržišta, dugogodišnjeg iskustva i upotrebe najsavremenijih tehnologija, uspeli smo osvojiti proizvodnju ubedljivo najšireg asortimana bojlera.


Kam a jak bojler umístit? V obou případech je vhodné bojler umístit co nejblíže největšímu odběru teplé vody (sprcha, vana). Zamezíte tím tepelným ztrátám, které vznikají v dlouhém potrubí.

Jde o využití zbytkového tepla například od klasického kotle, solárního systému, tepelného čerpadla a podobně. Ležatý ( horizontální ), Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové doplňky za velmi dobrou cenu. Vnitřní nádoba bojleru je chráněná proti korozi. Vhodný jako zdroj teplé vody do rodinných domů, bytů, apod.


Elektrický akumulační závěsný horizontální bojler určen pro více odběrných míst pro ohřev vody elektrickou energií. Poskytujeme horizontální i vertikální bojlery k umístění na zeď nebo stojaté ohřívače vody sloužící k usazení na zem. Efektivně využije teplo, které by se jinak. Další antikorozním prvkem je použití hořčíkové Mg - anody.


Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Kombinovaný bojler , jak název napovídá, může k ohřevu využívat dva zdroje energie. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podatci i slike u potpunosti točni. A k dispozici máte i nepřímotopný bojler , jenž připravuje teplou vodu v kombinaci s jiným zdrojem tepla, např.


Električni kombinirani bojleri - Električni kombinirani bojler L, desni - ARISTON VTD Pro R. Dále si lze vybrat ohřívač na pevná paliva, který se hodí zejména do rekreačních objektů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky