středa 25. září 2019

Montáž plynových kotlů ostrava

Instalace a servis plynových kotlů - Ostrava , Orlová, Bohumín, Frýdek-Místek a okolí. Provádíme instalace, montáže a opravy plynových kotlů. Uvádění do provozu nových kotlů. Pravidelné roční servisní prohlídky kotlů. Dodání a montáž plynových kondenzačních kotlů.


Montáže kotlů na dotace, vč.

Nabízíme montáž , opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Poskytujeme služby vodoinstalatérství a topenářství. Voda, topení a plyn v Ostravě a okolí. Topné systémy, jejichž hlavní součástí plynové kotle jsou, vyžadují pravidelnou údržbu a servis.


Zanedbané revize kotlů a opravy kotlů mohou vést nejen k vyšší spotřebě, ale také ke zvýšení poruchovosti. Náhradní díly plynových kotlů , adaptérů, kolena, trubky a komíny máme v dostatečném množství skladem. Po kontrole plynového kotle Vám vystavíme protokol o provedené údržbě.


Vážení návštěvníci vítám vás na stránkách firmy David Juřina která provádí opravy plynových spotřebičů a jejich prvotní uvedení, servis i montáž.

Působnost firmy zasahuje kromě Ostravska taky do části Frýdek-Místek, Karviná, Nový Jičín. Plynoservisy a plynové spotřebiče v Ostravě-město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba VIADRUS, Revizní činnost s. REVIZE, KONTROLY A ZKOUŠKY.


Pro objednatele – vlastníky nebo správce nemovitostí zajišťujeme kompletní vedení ucelené revizní agendy, včetně archivace potřebných dokumentů – revizních zpráv, protokolů o kontrolách, posudků, pasportů apod. Dodávka, montáž , servis a opravy plynových kotlů. Drobné opravy a topenářská havarijní pohotovost. Kontaktujte Zdeňka Giňovského z Ostravy. Výměny a instalace radiátorů, podlahového topení, kotlů.


Zapojování plynových spotřebičů, revize plynu. Přestavby a rekonstrukce koupelen a toalet. Prodej a servis plynových kotlů a kotelen. Potřebujete servis, montáž , nebo revize plynového kotle nebo rekonstruovat kotelnu?


Ten nabízíme v kategoriích Standar Komfort a VIP. Všem registrovaným zákazníkům poskytujeme na servis plynových kotlů výrazné slevy. Výhodou je schopnost úsporně vytápět zvolený prostor a úsporně připravit (ohřát) teplou vodu.


Oprava plynových spotřebičů. Také ekologický přínos plynových kotlů nelze opomenout.

Současné plynové kotle jsou vybaveny tak, aby emise škodlivých látek do ovzduší byly co nejnižší. Servis průmyslových plynových hořáků a kotlů. Provadíme montáž plynových hořáku a kotlů.


Již přes let montujeme a dodáváme pro naše klienty kvalitní plynové a kombinované kotle. Uvedení hořáků i kotlů do provozu. Montujeme všechny typy plynových i kombinovaných kotlů.


Ovšem našich služeb mohou využít i. Servis, prodej, montáž plynových spotřebičů Praha. Souhlasím se zpracováním osobních údajů, které slouží pouze k odeslání e-mailu a nejsou uchovávány. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Plynmax - servis, montáž a revize plynových kotlů odborným a proškoleným personálem za přívětivé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky