středa 2. října 2019

Peveko šternberk

Výrobní závod Šternberk. Seřizovač a obsluha CNC strojů - závod Šternberk. Jsme výrobci regulační techniky, měřicí techniky a dodavatel dílů dle výkresové dokumentace zákazníka. Prodáváme elektromagnetické ventily.


O společnosti PEVEKO PEVEKO spol. Elektromagnetické ventily. Servomotorické ventily. Příslušenství k teploměrům. Volná pracovní místa MPSV, Firma: PEVEKO , spol.


PEVEKO je renomovaný český výrobce regulační techniky, měřicí techniky a dodavatel dílů dle výkresové dokumentace zákazníka. Certifikáty a zákaznická ocenění. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. K těmto cílům má výraznou měrou přispět mj.


A nemějte obavy, zasílání si můžete kdykoliv upravit nebo zrušit. Zjistěte, co ve společnosti PEVEKO , spol. Získejte náhled zevnitř na nabídky práce, platy, umístění kanceláří či názory na výkonného ředitele. Dodavatele či partnery z oboru Hutní průmysl a kovovýroba, hutní materiál ve městě Šternberk a okolí najdete v Centrálním registru firem podnikatelského portálu AXIGON.


Společnost „ PEVEKO , spol. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou C 54 Krajský soud v Brně. Nabídka práce na pozici Operátor výroby pro Šternberk od zadavatele PEVEKO , spol. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ECA - Ing. Dělník - obsluha výrobní linky - Dolany - LN GROUP s. Strážný Šternberk Šternberk , Šternberk.


Peveko šternberk

Informace Máte smysl pro pořádek a zajímá Vás bezpečnost? Chcete si vydělat až 1Kč za hodinu? Rádi odpracujete více hodin za jeden den a pak si užíváte volna i přes týden? V tom případě hledáme právě Vás!


Všechny nabídky práce - cnc - Šternberk. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. To nejaktuálnější a nejzajímavější z českých regionů. Vše, co potřebujete vědět o vašem kraji, městě nebo ulici. Středomoravská nemocniční a. Požadavky na výkon funkce: - Odborná způsobilost k výkonu povolání všeobecné sestry (min. roky praxe u lůžka), 5§ zák.


Ve městě Šternberk je vybudován veřejný vodovo který je v majetku a správě VHS SITKA, s. Volné místo: Údržbář - elektrikář Stavební a provozní elektrikáři, obec Šternberk. Vodovod má několik zdrojů vody, ze kterých je zásobeno jednak město Šternberk a dále obce Hlásnice a Krákořice. Městem Šternberk a firmou PEVEKO , spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky