úterý 3. března 2020

Náhradní displej pocketbook

Pocketbook bude ovladanim a komfortem urcite jinde nez nedotykovy kindle. Pokud ale porovnam 6a paperwhite neznam snad nikoho kdo by uprednostnil pocketbook. Mechanicke zpracovani a ergonomie, rychlost, kvalita displeje budou vzdy na strane amazonu. Opakovanou druhou reklamaci vyřídíli skoro po měsíci opět zamítnutím se stejným tvrzením, že jsem čtečku mechanicky poškodil, aniž by na čtečce byly známky jakéhokov poškození. Zároveň mi suše oznámili, že na čtečku nejsou dostupné náhradní díly - displej.


Po dvou měsících je tedy čtečka na vyhození. Zařízení E Ink díky svým optickým vlastnostem nabízejí pocit téměř shodný s pocitem ze čtení z běžného papíru. Tak nevím, zda mají tolik vadných kusů, nebo jestli se k tomu lidi chovaj jak prasata. Otáčení stránek je rychlé. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Záruka na poškozený displej spočívá v dokoupení možnosti jedné bezplatné servisní výměny displeje, coby nejdražšího komponentu e-čtečky, v případě jeho poškození. P o celou dobu běhu záruční doby tak můžete eliminovat riziko poškození dispeje e-čtečky za částku Kč denně. V tomto e-shopu naleznete náhradní díly pro notebooky Acer a pro další produkty skupiny Acer.


Náhradní displej pocketbook

Nabízíme široký sortiment náhradních dílů včetně zdrojů, baterií, klávesnic, DVD-RW mechanik, kabelů, LCD panelů, základních desek, pamětí, pevných disků apod. Potřebujete náhradní díl pro Váš notebook nebo mobil? Rozumíme tomu co děláme.


Objednejte displeje, klávesnice, nabíječky, baterie, konektory na notebook, my Vám je odešleme bleskově rychle! Tady je hlavní hvězdou, vybírat můžete až z produktů. V tomto případě možná stojí za zvážení návštěva servisu, kde vám možná budou schopni dodat pouze sklo, takže po přičtení práce by cena mohla být nižší než cena za kompletní displej. Náhradní díly na mobily se však většinou i od samotných výrobců prodávají v setech.


Náhradní displej pocketbook

Před tím, než se rozhodnete nakoupit. Dotykové čtečky e-knih. Prasklý displej u čtečky elektronických knih je mechanické poškození vzniklé nevhodným zacházením, pádem čtečky, vystavení vibracím, třísknutím, protlačením displeje, apod. Ze zadní strany ebook čteček s E-Ink displejem je zrcadlo.


Náhradní displej pro HONOR včetně dotykové desky, jako náhrada za poškozený displej. Displej je stejný jako originál, a je tak plně kompatibilní s Vaším mobilním telefonem, po výměně bude displej telefonu vypadat přesně, jako když jste si telefon koupili. Prodám flipový obal na čtečku pocketbook touch. Nový, nikdy nepoužitý - nevhodný dárek (stejně jako čtečka kterou také prodávám).


Náhradní displej pocketbook

Je možné, že bude sedět i na jiný typ čtečky, která bude mít rozměry na výšku max. Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Pokud byste si displej telefonu vyměňovali sami, tak je vysoká pravděpodobnost narušení voděodolnosti telefonu. Spolu so starostlivo vybratými tretími stranami využívame súbory cookie na zobrazovanie relevan.


Displej by měl být o něco málo odolnější oproti předchozí verzi, ale raději jsem to nezkoušel. CPU je o něco málo rychlejší a běží na frekvenci 1GHz oproti starší generaci na 800MHz, operační paměť. Nenechávejte zařízení dlouhodobě ve špatně větra-ných prostorách, například v uzavřeném automobilu. Neházejte se zařízením a nesnažte se je ohnout. Chraňte displej před předměty, které jej mohou po-škrábat nebo jinak poškodit.


PocketBook skladem umíme doručit už v den objednávky!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky