středa 4. března 2020

Rámový lis bazar

Značkový dřevoobráběcí stroj. SCM určený k lepení rámových konstrukcí jako rámů oken a dveří. Stroje - Lis rámový bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Rámový Lis je dodáván s centrální elektrohydraulickou pumpou ovládanou pomocí páky, která je na dosah po celé délce stroje. Max rozmer lepeného materiálu - 1x 3cm. I profilů s velkou tuhostí a pevností.


Unsubscribe from Zdeněk Mařas? Komplet nové vzduchové rozvody, vše OK. Nové a použité repasované dřevoobráběcí, stolařské a truhlářské stroje se zárukou.

Použitý stroj se zárukou měsíců. Ponúkam plne funkčný hydraulický rámový lis. Například když je skříňka namontovaná na rámový lis , je v průběhu lisovacího procesu možné nainstalovat do zdi hřebíky. Moderní lisy na dřevo se vyrábějí nepřetržitě. Z toho důvodu se vyvíjejí i nové technologie a nové materiály, které jsou určeny pro další vývoj lehkých, ohebným a efektivních lisů na dřevo.


LEPENÍ HRANOLŮ SLR Víceučilový rámový lis pro lepení oken, dveří, spárovky a korpusů. RÁMY, DVEŘE, SPÁROVKA, KORPUSY LSU Univerzální lis pro lepení spárovky, hranolků, rámů atd. UNIVERZÁLNÍ LIS NLVálcová nanášečka lepidla NANÁŠEČKA LEPIDLA FX 1Frézka na mikroozub FX 160. Nabízíme dřevoobráběcí stroje nové, použité, bazar , ruční nářadí, nástroje. Zastoupení pro ČR PAOLONI MACCHINE, OMAS.


Pekný stav, plne funkčný, možnosť dopravy. Lis je dále vhodný pro příležitostnou výrobu spárovky nebo vlastní klížení konstrukčních hranolů a jiných produktů zakázkové výroby. Stojan je možné zriadiť k stene alebo voľne. Rámový lis A2×3i patří do inovované řady truhlářských rámových lisů. Hydraulické valce ľahko prestaviteľné a rýchlo upínateľné.


Nabízím k prodeji nový nepoužívaný hydraulický lis T pro menší a větší servisy nebo domácí dílny. This video is unavailable.

Kvalitní robustní a tuhá konstrukce. Tři svislé a dva horizontální písty. Lisovací rozměr 55x85m. Demontován a již připraven na transport. Dřevoobráběcí stroje nové a použité Robustní hydraulický lis na okení rámy a podobné konstrukce.


H rámový lis MANZONI with Feeder Line Saronni 2MR – TR. Větší kvalitní hydraulický nerez lis na ovoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky