úterý 24. března 2020

Romotop laredo 01

This fireplace stove is suitable for low-energy homes. The stove door includes a large glazed area with a designer print. An EAI (External Air Intake) system is included.


It includes a full-glass door, glazed control elements and a personal style to make your home even cosier and more atmospheric. Designové sklo přes celé dveře s nerezovými prvky a akumulací, která maximálně zhodnotí teplo uvolněné během topení.

V tomto videu se můžete podívat na kamna Laredo od firmy ROMOTOP. Sklo po celé ploše dveří a leštěné ovládací prvky dávají vzniknout osobitému stylu, který zútulní váš domov a vnese do něj atmosféru. ROMOTOP fireplace stoves offer the best in design, workmanship and quality materials. A wide range of models and different tile variations ensure all your requirements and expectations are met.


High efficiency and ecological combustion are guaranteed by over years of experience and the strong innovative potential of ROMOTOP. Dizajnové sklo na celé dvere s antikorovými prvkami a akumuláciou, ktorá maximálne zhodnotí teplo uvoľnené počas kúrenia. Vyrábíme a dodáváme krbová, kachlová kamna s výměníkem i bez, kamna a vložky pro nízkoenergetické domy, kamna s akumulací, krbové vložky s výměníkem i bez, designové krby značky Romotop.

Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než léty zkušeností a silným. Mají schopnost rychle absorbovat přebytečnou energii v době aktivního topení, aby tuto energii dlouhé hodiny vyzařovaly zpět do místnosti i po vyhasnutí plamene. A full-glass door with stainless-steel elements and accumulation that efficiently utilizes the heat released by the stove.


Accumulation set for fireplace stoves (AKKUM ) Special accumulation elements can be added above the combustion chamber. Radiant heating will be prolonged up to hours thanks to the „mass“ of accumulation elements. Romotop Laredo AKUM jsou jedny z nejoblíbenějších a také nejprodávanějších krbových kamen v ČR. Svými parametry se totiž skvěle hodí téměř do všech novostaveb, mají elegantní a nadčasový design a zároveň jsou poctivě vyrobená a jejich životnost je skutečně dlouhá. Velmi oblíbená krbová kamna, která jsou prostorově nenáročná.


Kvalitní luxusní krbová kamna, která vám spolehlivě vytopí každou místnost. Hlavním přínosem těchto. Všichni jistě ocení designově potištěné sklo, které umocňuje pohled do.


Sklo po celej ploche dverí, leštené ovládacie prvky dávajú základ osobitému štýlu, ktorým zútulníte svoj domov a vnesiete doň atmosféru. Krbové kachle ROMOTOP predstavujú to najlepšie v dizajne, spracovaní a kvalite použitých materiálov. Vášmu očakávaniu a Vašej fantázii v žiadnom smere.


LAREDO T budou ozdobou ve vašem interiéru.

Mají přípravu pro externí napojení spalovacího vzduchu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Salīdzinot dažādus parametrus, keramika ir labākā izvēle krāsns podiņiem.


Krbová kamna vám v případě zájemu zapojíme a namontujeme. Vše ukážeme a společně prvně zatopíme. Luxusní kamna s celoskleněnými dvířky a nerezovými ovlá.


Regulovaný výkon – kW, účinnost 8. Diskuse, recenze a videa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky