pátek 20. března 2020

Ruční lis na výrobu oleje

Ruční lis na studené lisování oleje. Ideální pro domácí využití, pro výrobu vlastního nerafinovaného oleje z olejnatých semen. Vřeteno (šroubovice) na lisování je z kvalitního nerezového materiálu, které vymontujete a omyjete běžným saponátovým prostředkem. Vymrcňákovi se tu stavili a jeden kousek přivezli.


Co na tom, že venku byla průtrž mračen, že by psa nevyhnal, my se vyhnali dobrovolně a pod roztaženým slunečníkem suplujícím deštník jsme lis na olej hned vyzkoušeli.

Před upevněním vždy zkontrolujte kvalitu gumiček! Na spodním těle lisu je úzká štěrbina, z níž vytéká vylisovaný olej – zde umístěte sběrnou nádobku. Lis je nyní připraven k použití. Kč a porovnání s domácími elektrickými lisy na výrobu oleje představuje až pětinovou úsporu. Objednat lze lis níže nebo zde.


Oleje se lisují za studena či horka, anebo se extrahují rozpouštědly. Určité provozní teploty je ale třeba dosáhnout, aby se odloučil olej od sušiny. Lis Yoda - červená barva - domácí lis na výrobu oleje - panenský olej za studena - 2.

Koukněte na naše VIDEO. Lis na výrobu extra panenských olejů za studena. Vždy čerstvé, chutné, zdravé a léčivé.


Je chutný a pro domácí použití třeba do salátu nebo na srdíčko výborná volba. Některá semena jsou na zpracování náročnější a chce to trochu experimentovat s jejich vlhkostí. Nás tento lis na oleje zaujal natolik, že jsme jej hned zařadili do nabídky a už pijeme zdravé čerstvé extra panenské oleje. A tak pred pár týždňami mi doručili môj elektrický domáci lis na oleje :) My leniví, čo sa im nechce lisovať ručne si musíme priplatiť, ale stojí to za to :) Samozrejme, lis som otestovala, natočila o tom video (aby ste videli, že naozaj nie je zložité ho používať) a podelím sa s Vami so svojimi skúsenosťami, poďme na to!


Vyrobte si doma kvalitní a zdravé domácí oleje pomocí lisů na olej. Nabízíme jak ruční lis na domácí olej Piteba, tak i elektrický lis na olej Yoda. Sleva pro nové zákazníky.


Rucni lis na lisovani oleje. Nalezeno: produkt ů. Když si domů pořídíte vlastní lis na olej, vylisujete si tuto lahodnou látku z každého olejnatého semene. Lis na olej je základem vybavení pro moderní domácnost. Za studena tak získáte kvalitní olej z řepky, ze slunečnice, ořechů nebo máku.


V případě, kdy není přístroj správně sestaven, nelze lis spustit.

Přístroj se také automaticky zastaví v situaci, kdy dojde k přehřátí či přetížení anebo jakmile je násypka bez surovin. Yoda - lis na výrobu oleje - recenze. ZdraviNaDlani StandaKorbel Recommended for you. Domáci elektrický lis na oleje. Lis Yoda - zelená barva - domácí lis na výrobu oleje - panenský olej za studena - 2. Natočili jsme pro vás VIDEO se Stáníkem.


YODA je první vysoce výkonný lis na výrobu za studena lisovaných olejů pro domácí použití. Výtěžnost lisu Yoda se pohybuje mezi až v závislosti na olejnatosti použitých. Originální přístroj druhé generace Naše videorecenze: Yoda 2. Lis Yoda Oleum je první opravdu silný lis pro výrobu za studena lisovaný olejů pro domácí použití s profesionálními parametry. Vysoká výtěžnost, která činí od do , závisí na olejnatosti zpracová.


Brikety jsou z papíru a pilin. This feature is not available right now. Please try again later.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky