pátek 27. března 2020

Topná rohož do terária

Pro zdravý chov agamy vousaté, leguána zeleného, želvy nádherné, gekona nočního nebo suchozemské želvy je nutné přidávat do terarijího krmiva vitamíny s D minerály nebo kalcium. Miska na krmivo a napáječka je nedílnou součástí terária. Vodotěsná topná rohož je ideálním řešením pro ohřev terária bez nutnosti dodatečného osvětlení, což může zbytečně stresovat některá tropická zvířata. Rohož rovnoměrně zahřívá celý povrch podkladu.


Rohož je odolná proti mechanickému poškození a vodě.

Může být namontován uvnitř molu. Topna rohoz do teraria. Elektrická podlahová topná rohož THERMO BODEN Comfort WELLNESS byla speciálně navržena pro pokládku ve vlhkých a wellness oblastech. Až tepla vytvářeného rohoží je emitováno ve svislém směru, přímo do vyhřívaného terária. Aplikace v psí boudě: Silná rohož je odolná proti poškrábání.


Hodí se zejména do vlhkých tropických terárií nebo pro větší hady, kteří by běžné topné podložky mohli poškodit močí. Užitečné informace k bezpečnému používání podlahového vytápění: Pokud v teráriích používáme podlahové vytápění (topné podložky, topné kabely apod.), musíme zajistit optimální podmínky pro provoz těchto topných systémů.

Dvoužilové provedení pro snazší instalaci. Při pokládání rohože odpadá nutnost vracení se studeným koncem na začátek napájení. Vezměte prosím na vědomí, že pokud je váš skleník.


Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení. Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců). Dobře vyhřívá terária , vivária, nebo substrát, pod kterým je umístěna a poskytuje chovaným zvířatům místo pro lokální ohřev. Proto by vaše terárium mělo být vybaveno topením. Topení pro terária mohou mít různé podoby, mohou to být například topné kabely nebo tesky, a v nabídce naleznete modely vhodné do vody i do sucha.


Ultratenká topná rohož pod dlažbu do koupelny pro pokládku na anhydrit, beton nebo na izolaci F-Board. Oblasti použití zahrnují například (vířivé) ohrazení bazénu, kachlové sprchové vaničky a ležící plochy. Vybírejte si Terarijní topidla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Samolepící topná rohož LD pro přímotopné vytápění, umístění do lepicího tmelu nebo do betonu tloušťky cca cm. Spodní strana rohože je opatřena oboustranně lepící páskou,.


Instalují se pod betonovou, anhydritovou podlahu, pod dlažbu nebo pod lino, marmoleum či vinylovou podlahu. Je průhledný, takže můžete sledovat svůj žížalí chov. Je vhodný zejména do bytu nebo do sklepu, určitě ne na stanoviště na přímém slunci.

JBL ReptilTemp 12W Vyhrievaný kameň do terária. Jde o lokální výhřev, který neslouží k vyhřívání terária , ale jako podpara zdraví plazů. Elektrické topné rohože mohou být použity jako základní vytápění koupelen nebo jako vytápění pokojů, což dává pohodlí teplé podlahy. Naše topné rohože jsou nabízeny v sadách připravených k montáži s garancí nejvyšší kvality za konkurenční ceny. Do terária Autor: Rác Daniel Datu29.


Nabízíme kvalitní topné folie a pásy Ultratherm pro terária a vivária za výhodnou cenu. Příslušenství akvária, terária a rostliny ;. Vám chtěli představit novinky - topení do kurníku nebo psí boudy, vyhřívané rohože pro psy, vyhřívané misky na vodu, topné termodesky do loží zvířat a infrazářiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky