čtvrtek 12. března 2020

Protherm leopard f1

Just click on the model or the Gas council number and the manual will download at the bottom of the page. After you have downloaded the manual double click on the download for the manual to open, if you want to save the download right click. Central heating and hot water both are not working. The display code Fis Seen. As per manual following faults are listed.


A Faulty Fan B Faulty electrode and electrode sencer C Faulty ignition Module D Faulty thermister How can I check Above parts?

Capitolul “Introducere” – conţine noţiuni de bază despre cazan. Utilizare” – se referă la modul de utilizare în deplină siguranţă. Leopard kombi fhatası gaz yokluğu veya aşırı ısınma arızasıdır.


Fztráta plamene, měl sem čtyři opakuji čtyři vyškolené servisáky ale kotel nejde dal! Memam jiný zdroj tepla tak prosím o radu,kotel mi nejde od 14. Protherm tiger 12KTZ v. Znova jsem dopustil a natlakoval systém na v hadičce u odsávání také voda není, čidlo. Najčastejšie chybové hlásenia kotla.


Môže sa stať nepríjemná situácia, kedy naše kúrenie zlyhá, a nám je doma zrazu zima alebo netečie teplá voda.

Na obrazovke kotla hlási chybu a vy neviete, ako si poradiť. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Pro-therm controls is a supplier of thermostats, humidity controls, level switches, PT1and thermocouple sensors, timers, temperature alarms, data loggers, trace heating cable. Supplying OEMs, engineers and end users. UK agent for several manufacturers offering competitive prices and technical back up from years of experience.


Aici puteti gasi informatii despre PROTHERM LEOPARD BTV CENTRALA TERMICA KW. Kotel není už dávno v záruce. Nu uitati ca puteti comanda online produsul cu optiunea Adauga in cos. Jestli při tomhle zobrazení bliká dio-da v dolním rohu displeje a na displeji je zobrazen symbol Au, kotel ohřívá TV v externím zásobníku. Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optimalizáciu vašich skúseností s našimi webovými stránkami.


Návod k obsluze Ovládání a signalizace Hlavní vypínač Hlavní. Fappears on the control panel. V pamätiPodobnéPreložiť túto stránku2. V čem může být problém a jak to řešit?


Plynový kotel PROTHERM KOZ s přirozeným a KTZ s nuceným odtahem spa-. Centrala s-a defectat pentru ca arata Fla bruiati, iar eu am cautat ce inseamna F, si, sunt 1sigur ca inseamna avarie. Nu mai am apa calda si fac dus cu apa rece bocna.


Am incercat sa resetez centrala, dar de fiecare data arata ca are avarie.

Imi spune cineva cum se repara Si daca nu stiti cum se repara, imi da cineva un numar de telefon al. Leopard Condens KTV kW) Centrala termica in condensatie PROTHERM LEOPARD CONDENS - KWCADOU Termostat SALUS ST320RF GARANTIE ANI Kitul de evacuare este inclus in pret. Ovládací panel je prístupný po odstránení predného krytu.


V časti „Návod na obsluhu“ nájdete popis základných funkcií kotla aj ako bezpečne zaobchádzať s kotlom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky