středa 11. března 2020

Teplotní spínač 230v

Bimetalový spínač TRU COMPONENTS 1°C, pro zavření 1°C, 2V, A, ks. Teplotní spínač k ochraně součástek nebo přístrojů proti přehřátí. Vhodný k zabudování do skříněk spínačů nebo k přímé montáži na transformátorech, motorech, polovodičových. Dotykový dálkový vypínač spínač ovladač 230V (Dotykový inteligentní dálkový ovladač 230V ) Dotykový inteligentní dálkový vypínač 230V Bezdrátový vypínač RF433MHz s relé přijímačem, napájení 90v-250v 5A Inteligentní dálkový spínač světla, luxusní skleněný vzhled Tento model je po vyp.


Teplotní spínač 230v

Elektronický termostat na DIN RJ4teplotní spínač ke spínání oběhového čerpadla. Zapne čerpadlo při dosažení zvolené teplotní úrovně a vypne při poklesu o zvolenou hodnotu. Tento spínač se používá pro regulaci teploty. Při nižší teplotě se spínač rozepne. Univerzální, automatický reset, nízko-nákladové a spolehlivé řešení.


Použití: domácí spotřebiče, PC, topné jednotky, ohřívače vody a podobně. Digitální termostat -9°C - 99°C, spínač topení, chlazení apod. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Velmi univerzální spínač , určený k montáži na DIN lištu, který je možno použít v mnoha různých aplikacích. Umí například měnit polaritu DC motorů, je vhodný k ovládaní rolet a žaluzií, může být použit na spínání samostatných okruhů, může být napájen nízkým DC napětím 5-V nebo 2V AC.


Teplotní spínač 230v

Vyrábí se jak v provedení, které při překročení mezní teploty sepne (například pro spínání chladicího ventilátoru), tak v provedení, které při překročení teploty rozepne ( teplotní pojistka odpojí obvod při přehřátí). K personalizaci obsahu, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média a analýzy. Osvedčený princíp spínania s dlhou životnosťou a charakteristickým ovládaním. Soumrakový spínač analogový, vč.


V slouží pro ovládání osvětlení na základě úrovně intenzity okolního světla používá se ke spínání pouličního a zahradního osvětlení, osvětlení reklam, výloh apod. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Vypínače, spínače, relé pro kovo obráběcí ,dřevo obráběcí a stavební stroje. Spínač kolískový 2-pól. Je možno k nim připojit až tři teplotní čidla PTC nebo NTC.


Jedno pro řízení teploty, druhé a třetí jsou volitelné (připojené ke konektoru pro HOT KEY a na dig.vstup) pro signalizaci alarmu kondenzační teploty nebo pouze k zobrazení libovolné teploty na vzdáleném displeji, kdekoliv mimo čelní panel termostatu. SALUS AT 10F Termostat kapilárový Je termostat s externím kapilárovým čidlem, vhodný zejména pro nastavení teploty v rozsahu 0-90°C Při nastavování požadované teploty lze využít pojistku proti nastavení nežádoucí teploty neoprávněnou osobou. Teplotní čidlo, je termistor s malou hmotností, který zaručuje malou teplotní setrvačnost.


Jednoduchý regulátor teploty, je napájen ze sítě 230V. Bez Cmůžou obvod spínat špatně odrušené spotřebiče v síti 230V (staré zářivky, lednice atp). Napětí na Czávěrně blokuje diody v D-můstku, takže napěťové špičky asi do 300V přes D-můstek neprojdou. R10: hodnoty byly nalezeny empiricky tak, aby měl spínač o něco větší citlivost na sepnutí než na vypnutí. Tlakový spínač zajišťuje automatické spínání a vypínání čerpadla v závislosti na tlaku v soustavě.


Teplotní spínač 230v

Při zvýšení tlaku se čerpadlo zastaví a při snížení tlaku se automaticky zapne. Slouží k zapnutí a vypnutí jakéhokoliv světelného či jiného zařízení s provozním napětím ~220–240V. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Odolný spínač typu antivandal 2V, A, s aretací, s podsvětlením 2V, bílá barva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky