pátek 13. března 2020

Radiátory kalor

Tento typ radiátoru je díky standardizované rozměrové řadě bez problémů použitelný na výměnu nebo doplnění otopných těles při rekonstrukci starších topných systémů. Nyní bez nutnosti zavěšování na zeď. Radiátory Termo jsou jednou z nejznámějších a nejrozšíř.


Jsou bezproblémovou náhradou nebo doplněním radiátorů při rekonstrukci stávajících samotížných otopných. Kalor představuje inovaci klasického typu Kalor s předním žebrem rozšířeným do čelní panelové plochy.

Kč bez DPH 42Kč s DPH. Podstavec otopných těles KALOR a KALOR 3. Jejich drobnou nevýhodou je kvalita regulace, kdy dochází k mírnému přetápění nebo nedotápění vlivem dlouhého náběhu a chladnutí litinivého radiátoru. Pokud hledáte náhradu za Vaše staré litinové radiátory nebo chcete úplně nové a potřebujete poradit? Kontaktujte naši technickou podporu na tel.


Dům a zahrada - Litinove radiatory bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Naším přímým prodejním zástupcem jsou radiátory viadrus vedené pod typovým označení KALOR. Litinový radiátor se vyznačuje dlouhou tepelnou setrvačností při předávání tepla do okolí. Hlavním představitel těchto radiátorů na našem trhu jsou radiátory viadrus známé jako radiátor viadru, kalor.


Hliníkové radiátory , radiátory lipovica jsou radiátory s nejrychlejším přenosem tepla do prostoru. Litinové články KALOR v sortimentu eshopu Topení-koupelny. Tyto radiátory jsou, s dlouhodobě ověřenou konstrukcí článků vyrobených z kvalitní litiny, odlévané v naší vlastní slévárně. Dále nabízíme kotle, radiátory , bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Dnes se jedná již o zastaralý typ radiátoru.


Vyskytoval se především v minulém století. Jedná se především o žebrové radiátory , které byly z litiny. Tyto radiátory obsahují 3x více vody než radiátory deskové, v praxi to znamená, že se pomalu nahřívají, ale také pomalu ochlazují. Pryč jsou taky veškerá výkonnostní omezení.


A to směrem nahoru i dolů. Skvěle se však hodí i třeba jen k vytopení koupelny. Obě varianty využitého materiálu jsou srovnatelně energeticky náročné, trochu odlišně však pracují s teplem.

Ocelové radiátory vytvoří v místnosti subjektivní pocit tepla téměř okamžitě. Stejně tak rychle však tento dojem zmizí, pokud radiátor vypnete. Dobrý den, chystam výměnu radiátorů v bytě o velikosti 43m2. Je pro výpočet výkonu nějaký jednoduchý orientační vzorec? A s jakými náklady mam přibližně počítat?


Bude se jednat o plechové deskové radiátory - značku vybranou nemam, rád bych nějaké lepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky