úterý 3. března 2020

Ruční podavač předmětů

Podavač předmětů z duralu, různé délky - cm. Skladem (ks) od 3Kč Detail. Přísavka k podavači předmětů náhradní, různé bar. Skládací podavač předmětů cm. Snadno ovladatelný a lehký, ideální pro byt i zahradu.


Určen pro lidi, kteří mají problémy ohýbáním se, může být také použit jako delší lžíce do bot - pomáhá při nazouvání i sundávání obuvi. Tato pomůcka se stane nepostradatelným pomocníkem zejména pro osoby, které mají problémy s ohýbáním. Pro sbírání odpadků, podávání předmětů z výšek atd. Ruční podavače etiket Podavače etiket UD-1a UD-3slouží k jednoduchému ručnímu nanášení samolepicích etiket. Po založení kotouče je nutné oddělit podkladový silikon v délce několika centimetrů.


Aukro Lékárna a zdraví Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobný. V našem e-shopu proto nabízíme praktické pomůcky, které významně usnadňují sebeobsluhu.


Ruční podavač předmětů

Součástí našeho sortimentu je např. Pro zahradu vyrábíme originální ručně vyrobené předměty s vlastními rukama Vytvořte originální ruční práce pro svůj dům a zahradu sami Nápady pro chaty. Jak udělat krásné květinové záhony s vlastními rukama. Obzvlášť jste-li menšího vzrůstu, určitě už jste se někdy setkali s potíží, že jste v obchodě nedosáhli na zboží v horním regále nebo doma na hrníček na horní poličce, nebo jste si naopak zablokovali záda a dělalo Vám problém se ohnout pro.


Má příchytku k upevnění na chodítka. Pomocí magnetu na špici lze zvedat malé. Je vybaven magnety pro lepší fixaci k pracovnímu stolu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nepostradatelná a spolehlivá pomůcka pro zvedání předmětů v domácnosti pro osoby, které mají problémy s ohýbáním.


Lehký univerzální podavač prodlužuje délku paže až o cm. Vysoce kvalitní, odolný hliníkový podavač , je lehký a přitom stabilní. Je ideální pro zvedání předmětů v domácnosti.


Oblasti použití: pomůcka, kterou ocení všechny osoby, které mají problém s ohýbáním se - například kvůli problému se zády, nebo kvůli nadváze. Ruční podavač TIG drátu ESAB TIG Pen (x) TIG Pen je praktická pomůcka pro TIG svářeče, umožňující ovládání posuvu svářecího drátu s velkou přesností. Euro Čeština (Czech) My Account. Jedná se o ergonomicky upravené pomůcky pro běžné denní činnosti (oblékání, příprava a konzumace jídla, hygiena apod.) a kompenzují nejen snížený rozsah, přesnost a sílu pohybu, ale i kvalitu úchopu (porucha jemné motoriky). Je lehký, protože je vyroben z hliníku.


Multifunkční podavač se stane vaším nepostradatelným pomocníkem. Ocení senioři, lidé s problémy se zády nebo nadváhou. Ideální pro podávání předmětů v domácnosti jako jsou noviny, ovladače, klíče, brýle, mince, telefon apod.


Zároveň využijete také venku nebo na zahradě, jednoduše utrhnete třeba i ovoce ze stromu. Lehký a odolný univerzální podavač je ideální pro zvedání předmětů v domácnosti pro lidi, kteří mají problémy s ohýbáním. Rozšířené otočné o 3stupňů čelisti umožňují použití bez zbytečného otáčení zápěstí, díky čemu se pacient vyhne bolesti.


Své využití nacházejí zejména tam, kde pacinet vzhledem ke svému zdravotnímu stavu není schopen uchopit předměty, které nejsou v dosahu jeho rukou. Konstrukce podavače je vyrobena z hliníku, na jedné straně doplněna ergonomickou plastovou rukojetí a na druhé plastovým úchopem s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky